ja też noszę proste kroje dżinsów, wcześniej często rozszerzane nogawki, udało mi sie na szczęście ostatnio dostać ciemne proste dallasy w dodatku taniej bo sklep likwidowali, teraz mogłabym ich nie zdejmować ale czasem trzeba uprać hihi (zresztą widać je było na zdjęciach z Wilna) biodrówki leżą w szafie...też nie lubię żeby mi tyłek wychodził i majty z tyłu
krzesełko mamy HIT! Fotelik na rower Bellelli mrFox - EUROBIKE (448880748) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bardzo się sprawdza, a widzę że jeszcze mają bellelli z podnoszonym oparciem - pewnie jeszcze praktyczniejsze Fotelik rowerowy dla dziecka włoski rosnący (448267624) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a o nowej ciastolinie na najbliższą okazje na pewno pomyślimy
krzesełko mamy HIT! Fotelik na rower Bellelli mrFox - EUROBIKE (448880748) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bardzo się sprawdza, a widzę że jeszcze mają bellelli z podnoszonym oparciem - pewnie jeszcze praktyczniejsze Fotelik rowerowy dla dziecka włoski rosnący (448267624) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a o nowej ciastolinie na najbliższą okazje na pewno pomyślimy