reklama
Mi się oba bardzo podobają ale faktycznie ten drugi nie byłby praktyczny z tymi rękawami na zakupy i do ganiania za Lolkiem, ja lubie takie rękawy ale mam kilka takich bluzek z którymi zawsze mam potem problem
niedrogie te płaszczyki w porównaniu ze sklepami ale to kurcze strach zawsze z rozmiarem, np ten Fredka który kupiłaś to wg mnie na 40-42 ma wymiary troszku wąskie - no bo przecież pod płaszczem zazwyczaj zakłada się jeszcze jakis sweterek lub żakiet (przynajmniej ja do pracy) i ja zazwyczaj mam problem z biustem bo w samej bluzce mam prawie 100 cm (szerokie plecy znaczy się mam ) no a wszystko co niżej wystarcza mi w rozmiarze 40, czasem nawet 38...
niedrogie te płaszczyki w porównaniu ze sklepami ale to kurcze strach zawsze z rozmiarem, np ten Fredka który kupiłaś to wg mnie na 40-42 ma wymiary troszku wąskie - no bo przecież pod płaszczem zazwyczaj zakłada się jeszcze jakis sweterek lub żakiet (przynajmniej ja do pracy) i ja zazwyczaj mam problem z biustem bo w samej bluzce mam prawie 100 cm (szerokie plecy znaczy się mam ) no a wszystko co niżej wystarcza mi w rozmiarze 40, czasem nawet 38...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja sobie zalicytowalam ten plaszczyk-hehe impuls jak u Fredki zobaczymy...dalam jak narazie 142 zeta...dobije do 150 ...jak mnie przebija to olewam ;-)
Ja ostatnio zrobiłam przegląd zimowych rzeczy dla Mateusza i wychodzi na to że mamy jeden kombinezon z kurtką po Madzi na ta zime dobry z firmy cocodrillo i zeszłoroczna kurtka po odwinięciu mankietów też jest dobra. No więc do ganiania po podwórku ma. Myślę jednak że kupię mu jeszcze kurtkę taką tylko na wyjścia bo jak się zimą zacznie tarzać w śniegu to nie liczę że będzie to w ładnym stanie. O kozakach też myślę że dwie pary trzeba kupić. Jedne takie zwykłe śniegowce a drugie jakieś fajniejsze
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kurde wciaga mnie ta licytacja juz 178 zeta dalam....
reklama
Podziel się: