reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mi się oba bardzo podobają ale faktycznie ten drugi nie byłby praktyczny z tymi rękawami na zakupy i do ganiania za Lolkiem, ja lubie takie rękawy ale mam kilka takich bluzek z którymi zawsze mam potem problem :)
niedrogie te płaszczyki w porównaniu ze sklepami ale to kurcze strach zawsze z rozmiarem, np ten Fredka który kupiłaś to wg mnie na 40-42 ma wymiary troszku wąskie - no bo przecież pod płaszczem zazwyczaj zakłada się jeszcze jakis sweterek lub żakiet (przynajmniej ja do pracy) i ja zazwyczaj mam problem z biustem bo w samej bluzce mam prawie 100 cm (szerokie plecy znaczy się mam ;)) no a wszystko co niżej wystarcza mi w rozmiarze 40, czasem nawet 38...

Basiu nie martwię się że będzie za mały. Jakby co wystawię go na allegro i już. Problem będzie z głowy.Chociaż przyznam Ci się szczerze, że gdzieś w podświadomości wręcz błagam,żeby tak nie było:-D.

Fredka :) najlepszy sposób to pomierzyć coś co się nosi i jest dobre - też jakiś płaszczyk, no bo samo zmierzenie siebie może niewiele dać - tak już z dośiwiadczenia wiem ;)

A ja sobie zalicytowalam ten plaszczyk-hehe impuls jak u Fredki :-D zobaczymy...dalam jak narazie 142 zeta...dobije do 150 ...jak mnie przebija to olewam ;-)

Ja ostatnio zrobiłam przegląd zimowych rzeczy dla Mateusza i wychodzi na to że mamy jeden kombinezon z kurtką po Madzi na ta zime dobry z firmy cocodrillo i zeszłoroczna kurtka po odwinięciu mankietów też jest dobra. No więc do ganiania po podwórku ma. Myślę jednak że kupię mu jeszcze kurtkę taką tylko na wyjścia bo jak się zimą zacznie tarzać w śniegu to nie liczę że będzie to w ładnym stanie. O kozakach też myślę że dwie pary trzeba kupić. Jedne takie zwykłe śniegowce a drugie jakieś fajniejsze

reklama
Do góry