reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ejjj ale ja jestem zakrecona:szok::-D To byly oferty kupna a nie sprzedane rzeczy...te dwie osoby co kupily sa zaznaczone na zielono...reszta to "dupki co za malo kasy chcieli dac:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No ale na aukcjach szalejecie;-):-D
Ja już po zakupach. Pojechałam dziś do rodziców a mój tato wziął dzieci do sklepu i obkupił. Madzia ze względu na to że niedługo ma urodziny dostała kurtkę zimowa, spodnie i bluzkę a Matek bez okazji dostał kurtkę zimową i spodnie. A najlepsze to było że on do dziadka mówi:" Nie mam kurtki" na co mój tato mówi:"niech ci dziadek kupi"mając na myśli drugiego dziadka a Matek długo nie myśląc poszedfł i uściskał dziadka mówiąc:"dziękuję, kupisz kurtke":-D:-D:-DI tak dziadek sam siebie wrobił

Aniu Matek jest niezły. Dzięki temu masz już zimę z głowy. Ja zato rozglądam się za kombinezonem dla OLci i przerażają mnie ceny kombinezonów. Na allegro wypatrzyłam fajną kurteczkę i zastanawiam się czy nie zalicytować.

reklama
Fredka - bardzo ładne - z tym że takie bardziej wyjściowe :) no ale rozumiem że na sanki planujecie kombinezonik :) warto na pewno patrzeć żeby ciuszek był szybko schnący i łątwo wypieralny - znając nasze warunki zimowe...przeze mnie przemawia praktyczność :)

Do góry