reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati ładne:-D:-D:-D:-D jak to mój małz mówi ze to sa bzyki na pół twarzy moze po weekendzie bedzie jakies zdjecie:-) mam podobne na zdjeciu tytułowym na naszej klasie :tak::-D oooo i jeszcze kupilam sobie dzisiaj chyba z 10 gazet kobiecych tak mnie jakoś naszlo bede czytac w weekend:tak:

reklama
Nie wiem mąz to uknuł z moja siostra ona pewnie za jakies grosze kupila bo jest optykiem a na okularach maja przebitki oooooogromne pewnie w hurcie kosztowały z 80 zł

ej no to jest niesprawiedliwe noooo:crazy: Ja tez chce tak tanio!!!!!! Syla jak bym ci podala np.jakis model,czy inne oznakowanie dowiedzialabys sie czy dalabys rae taniej zalatwic...oczywiscie nie mowie ze zaraz tak tanio jak dla ciebie ale napewno taniej niz tu w sklepach sa...

reklama
Dziewczynki, już od jakiegoś czasu szukam książeczki dla Wojtka, która mówiłaby o tym, jak to jest jak pojawia się w domu rodzeństwo. Że mama ma brzuszek, a potem przynosi dzidziusia. No i nadal nie mogę nic takiego znaleźć. Myślałam, że będzie w serii "Kamyczek", ale nie znalazłam. Widziałyście cos takiego?

Do góry