reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

My od kilku dni też biegamy po sklepach. Ja sobie kupiłam sukienusię, rybaczki i kilka bluzek i buty- klapki, Matek dostał bluzeczki, polóweczki, spodenki i czapkę z daszkiem no i moja modnisia, spódniczki, sukieneczki, bluzeczki, rybaczki i czapkę z daszkiem:szok:

reklama
ja się jutro wybieram na zakupy, mam wolne w pracy za sobotę to wykorzystam, chciałabym kupić sobie jakąś sukienkę albo bluzkę i spódnicę oraz marynarkę, i jak znajdę to buty na lato, ale na moją zbójecką nogę ciężko coś znaleźć :dry: dla Izy też muszę kupić sandałki i kilka body na krótki rękaw, :tak::-D

Ja tam nawet do sklepów nie zaglądam (chyba, ze po coś dla Wojtka), bo mi się dużo rzeczy podoba, a tu nic kupic nie można z takim brzucholem. :-p

jeszcze troche Mamoociku!!!:tak:i bedziesz szalała na zakupach dla siebie i dwojki maluszków:-)
ale ja pamietam, ze pod koniec ciazy tez ..nie lubiłam chodzic na zakupy dla siebie...:rofl2:latałam po sklepach dla maluszków:-p

a ja wczoraj Otylce kupilam nowe trampki, bo pierwsze zjechała po nie całym miesiącu użytkowania:-)

My dzis smigamy po buty dla mlodej....moze cos dla siebie wyszperam przy okazji....Mam odlozone juz cala sumke na okulary ale nie wiem czemu jakos szkoda mi wywalic ta kase na jedna rzecz:laugh2::baffled:

reklama
Do góry