My od kilku dni też biegamy po sklepach. Ja sobie kupiłam sukienusię, rybaczki i kilka bluzek i buty- klapki, Matek dostał bluzeczki, polóweczki, spodenki i czapkę z daszkiem no i moja modnisia, spódniczki, sukieneczki, bluzeczki, rybaczki i czapkę z daszkiem
reklama
ja się jutro wybieram na zakupy, mam wolne w pracy za sobotę to wykorzystam, chciałabym kupić sobie jakąś sukienkę albo bluzkę i spódnicę oraz marynarkę, i jak znajdę to buty na lato, ale na moją zbójecką nogę ciężko coś znaleźć dla Izy też muszę kupić sandałki i kilka body na krótki rękaw,
jeszcze troche Mamoociku!!!i bedziesz szalała na zakupach dla siebie i dwojki maluszków:-)
ale ja pamietam, ze pod koniec ciazy tez ..nie lubiłam chodzic na zakupy dla siebie...latałam po sklepach dla maluszków
ale ja pamietam, ze pod koniec ciazy tez ..nie lubiłam chodzic na zakupy dla siebie...latałam po sklepach dla maluszków
Ja tam nawet do sklepów nie zaglądam (chyba, ze po coś dla Wojtka), bo mi się dużo rzeczy podoba, a tu nic kupic nie można z takim brzucholem.
Ciekawe dlaczego ja mam tak samo?
Ciekawe dlaczego ja mam tak samo?
No ciekawe.....;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My dzis smigamy po buty dla mlodej....moze cos dla siebie wyszperam przy okazji....Mam odlozone juz cala sumke na okulary ale nie wiem czemu jakos szkoda mi wywalic ta kase na jedna rzecz
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja wybieram sie po soczewki kontaktowe bo okularki słoneczne juz mam:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
jakie kupilas te sloneczne?
Podziel się: