reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

My po powrocie sprzedajemy ten jezdzik chicco i kupujemy zwykly taki jak sugerowalam Basce tyle ze moze w jakims innym kolorze albo zobaczymy jak mloda bedzie umiala sie poslugiwac na tym rowerku bez pedalow...Jezuu my tyle gratow mamy ze jebla dostac idzie a mlodej pokoj to taka mala klitka...No i ta kostka edukacyjna idzie na ukcje no i jezdzik pchacz bo nie wiem po jaka cholere jeszcze stoi...Fotki mam nawet juz zrobione od dawna,wypucowane itd...ale nie ma czasu tegow rzucic ;-)
A tydzien temu dalam jak byl moj brat tez cala wielka siate makotek do polski dla sasiadki bo owszem makotki moze mloda miec ale dwie,trzy i koniec...

Co do prezentow to teraz na urodziny raczej nie bede sugierowac-niech bedzie niespodzianka :-)

reklama
Mamoot no niezly zestawik poprosimy o zdjecie w zestawie:-D

OOOO ja tez nie lubię pluszaków i jest zakaz kupowania:tak:limit wyczerpany są trzy misie, owca i pan szczurek:tak:

A prezenty to Wojtek dostaje bez okazji i na okazje przewaznie jak ktos do nas przyjezdza to zawsze z prezentem - szczególnie dotyczy to dziadka - bez prezentu się nie pokazuje taki juz jest:-D

Sylwia, fotki będą, ale po powrocie, bo ja już nie wracam po pracy do domu, tylko prosto na Mazury.
U nas dziadek dwa razy w tygodniu jest z Wojtkiem, to byśmy się z prezentów nie odkopali ;-):-D

Adam powiedzial wlasnie ze nie zgadza sie na samochod na akumulator bo bedzie stal jak wszystko i ze jest na to jeszcze za mala...No i faktycznie chyba ma racje...Lepiej jakas piaskownice wybrac albo bujawke czy zjezdzalnie jak bysmy wzieli ten ogrodek...

Pati na dziłace na pewno przyda sie piaskownica zjezdzalnia hustawka basen itp u nas jest jeszcze konik bujany pojazd na akumulator faktycznie może zaczekac:-D

Mamoot nasz dziadek tak często u nas nie bywa:tak: a poza tym to ma sklep z zabawkami:-D:szok:

Pati a u nas ten jezdzik z chicco super się sprawdza, mała na nim szalaje w domu ile wlezie..i rozumie ze rowerek jest na dwor :tak:a jezdzik dla zabaw domowych, wiec na pewno nie bedziemy kombinowac z nowym. Zreszta te dwie rzeczy sa najwazniejsze, potem jeszcze sprawdza się łózeczko dla lalek (najwazniejsza jest lalkowa posciel), wujkowe resoraki tez sa super.. i maskotki godzinami potrafi wykładać z kosza, i wkładac

Nasza sasiadka -tez w czerwcu dwa latka - ma fajny rowerek, taki ze bedealy sa tak jak w normalnym rowerze czyli na dole a nie z przodu, mam nadziej ze wiecie o czym mowie, bo dzisiaj zakrecona jestm
i myslam zeby mlodego rowerek sprzedac i wlasnie taki kupic
Mato zachywcony wszelkiego rodzaju pojazdami:samochodami, mororami i samolotami...tymi na akumulatory tez..
Macie takie cuda na akumulatory..u nas dzieciaczki an osiedlu maja i Mati czasem jezdzi...
a jak z letnimi ciuszkami, amcie juz
Ja troche juz mlodego w HM obkupilam, koszulki, spodenki itp tylko brakuja sandaly i jakies krotkie spodenki i czapeczki...

Kalosze tez kupilismy w sobote:)

reklama
Co do zabawek, to u nas na razie jest spokój, bo Miki uwielbia resoraki, a to malutkie ustrojstwo i duzo mozna pomieścić:tak::-D
Co do zakupów ubraniowych, to musimy kupić sandałki, ubranka ma:tak:

Do góry