reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dziewczyny dzięki za wsparcie!!! Co prawda wiele rzeczy kupuję na allegro ale kiecki się boję - wiadomo że na wieszaku w sklepie czy na modelce/na zdjęciu często wygląda idealnie a potem na mnie...szkoda gadać - czasem, niestety rzadziej -zdarza sie odwrotnie (tak było z moją slubną - niechętnie ją przymierzałam bo mi się na wieszaku nie podobała a jak na mnie - zakochałam sie w niej :)) Poza tym problem jest taki że niby noszę 40 stkę - ale wiele sukienek wyjściowych to raczej muszę mierzyć 42 bo w biuście mam 100-102 :( (wcale nie mam jakichś wielkich cycków tylko chyba plecy szerokie hihi ;)) - także same rozumiecie - mierzyć trzeba bo zależnie od fasonu może mi potem w pasie i na tyłku wisieć albo cycki nie wejdą...niestety nie jest tak łatwo przylegać do tabel rozmiarowych...
Chyba naprawdę będę musiałą pokombinować wyjazd do Gdańska bo u nas z firmowymi sklepami bieda - tylko cięzko bo mam głównie z zaocznymi w tym semestrze zajęcia i czasu bardzo mało :(

reklama
Nie jestem zdesperowana na wycieczkę, może być prezent, tylko trudno kupić coś komuś, kto praktycznie wszystko ma...
A panna młoda rodzi we wrześniu...

Ell-kurcze na ilu Ty juz weselach bylas i na ile jeszcze idziesz:szok::szok::szok:
Ja to na max 5 w calym zyciu bylam...:-D
Ale szczerze to bym chetnie sobie znowu poszla:-):tak:

Pati ja mam sporą rodzinkę- i w sumie w niedługim czasie poza tymi już zaplanowanymi 3, czekają mnie następne- tak z 10- chyba nie przesadziłam:-) , chyba, że na opcje singla się zdecydują:)

A Otylka zaliczy pierwsze już za miesiąc:)

Moja Ptysia juz tez sie bawila na weselu:-) u mojego brata...Chyba we wrzesniu to jakos bylo...Ahhh ta :eek:skleroza:sick:

Baska fakt trzeba poprzymierzac bo ja na dzien dzisiejszy nosze ciuchy w rozmiarach od 36 do 42 i tera niech mi ktos powie ze sa jakies normy....:-D

Ja na weekend musze koniecznie znalezc cos dla siebie i mlodej... Mam nadzieje ze jakiegos wielkiego problemu ze mna az nie bedzie... Powiem Wam ze gozej normalnie z mloda...Wszystko letnie albo "malo" wizytowe....

Pati fajne kiecki weselne dla młodych są w Cubusie, albo Fido (to sklep dzięciey).

reklama
Do góry