Dziewczyny dzięki za wsparcie!!! Co prawda wiele rzeczy kupuję na allegro ale kiecki się boję - wiadomo że na wieszaku w sklepie czy na modelce/na zdjęciu często wygląda idealnie a potem na mnie...szkoda gadać - czasem, niestety rzadziej -zdarza sie odwrotnie (tak było z moją slubną - niechętnie ją przymierzałam bo mi się na wieszaku nie podobała a jak na mnie - zakochałam sie w niej ) Poza tym problem jest taki że niby noszę 40 stkę - ale wiele sukienek wyjściowych to raczej muszę mierzyć 42 bo w biuście mam 100-102 (wcale nie mam jakichś wielkich cycków tylko chyba plecy szerokie hihi ) - także same rozumiecie - mierzyć trzeba bo zależnie od fasonu może mi potem w pasie i na tyłku wisieć albo cycki nie wejdą...niestety nie jest tak łatwo przylegać do tabel rozmiarowych...
Chyba naprawdę będę musiałą pokombinować wyjazd do Gdańska bo u nas z firmowymi sklepami bieda - tylko cięzko bo mam głównie z zaocznymi w tym semestrze zajęcia i czasu bardzo mało
Chyba naprawdę będę musiałą pokombinować wyjazd do Gdańska bo u nas z firmowymi sklepami bieda - tylko cięzko bo mam głównie z zaocznymi w tym semestrze zajęcia i czasu bardzo mało