reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia ja mogę bardzo polecić jeździk Chicco - u nas bardzo się sprawdza NOWY CHICCO SAMOCHODZIK-AUTO 4 W 1 - EXPRESS !! (159143941) - Aukcje internetowe Allegro - widzę nawet że po świętach jakoś drastycznie ceny zabawek pospadały...
Ja Karola wsadzam w niego jak w kuchni coś robię albo w łazience - wiadomo że jak za długo to się nudzi ale zazwyczaj wystarczy żeby coś zrobić - zresztą ten muzyczny panel jest ciekawy więc na trochę go zajmuje, a w łazience stawiam go koło pralki w której nawala w środku i też jest niezmiernie szczęśliwy :) nawet próbuje się już nogami odpychać bo podnóżki zwinęłam, no ale to jeszcze trochę - ma na to czas :)

baska-jezdzik Chicco jest super, chcialabym kupic dla Matiego, tylko na razie to chyba za wczesnie...

Dziewczyny a macie nocniki????jakie??? bo juz chce kupic dla Matiego:))):-):-)mysle ze polubi, bo niecierpi pieluch..ostatnio jak mu zakladam, to sobie odpina...

U nas odpinanie pieluch jest już od dawna, i to w tempie expresowym.
Kupiłam nocnik taki zwykły bez rzadnych melodyjek i innych wodotrysków ale narazie jeszcze Wojtek traktuje go raczej w kategorii zabawki, chociaz powinien szybko złapac bo tez nie lubi pieluch i jest cały szcześliwy jak siedzi na tym nocniku z gołą pupą.

My mamy z melodyjką - babcia mu kupiła. I Mikołajek już kilka razy zrobił do niego kupkę i chyba raz siku ;-)
Do nas do domu kupię mu zwykły.

J tez sie zastanawiam nad jezdzikiem...Jak znajde cos ciekawego podesle linka...A nocnik jaknajbardziej zwykly,zeby diabolowi nie wpadalo do glowy zeby zagladac co tam gra...:baffled::eek: wiadomo wtedy kupa na podlodze...:-D

Aniu - u nas jeżdzik jest na porządku dziennym chociaż na nim pisze od 9 m-ca no ale 9ty miesiac już zaraz - to raz, a dwa że Karolek dobrze siedzi i sam siada i w ogóle ruchowo rozwija sie szybko wiec ja go sadzam spokojnie juz od świąt kiedy go dostał- tym bardziej że jeździk ma szelki i dziecko w nim siedzi wg mnie podobnie jak w krzesełku do karmienia. Nocnik mamy z fanfarami bo taki "Mikołaj" przyniósł ale dopiero ze 3 razy Karolek siadał - bardzo to lubi ale oczywiście totalnie tego nie kojarzy z załatwianiem się :) i na razie nic sie nie udało, dzisiaj siedział, ja stękałam - pokazywałam mu co ma robic a on miał z tego taką bekę że mało ze śmiechu nie spadł z nocnika ;)

baska-jezdzik Chicco jest super, chcialabym kupic dla Matiego, tylko na razie to chyba za wczesnie...

Dziewczyny a macie nocniki????jakie??? bo juz chce kupic dla Matiego:))):-):-)mysle ze polubi, bo niecierpi pieluch..ostatnio jak mu zakladam, to sobie odpina...

Aniu76 my też mamy ten jeździk od świat i mała sobie w nim świetnie radzi . I w sumie nawet pasów jej juz nie zapinamy, bo jest oburzona, pasy uniemożliwiaja jej swobodne wstawanie, bo jak dla mnie to one są ciut za krótkie, a nie ma możliwości manewrowania nimi. Chyba ze ominełam cos w instrukcji.

reklama
Dziewczyny wy już nocniki dzieciom wpajacie? oj u mnie to jeszcze daleka droga .. jeszcze dobrze nie siedzimy !!! wpadam przy Was w kompleksy ..

Do góry