reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas tez Wojtek juz się nie miesci do fotelika (też z niego detłuściak):-) w którym jezdzi sie tylem a wazy tez słusznie bo 11kg wiec nie pozostało nic innego jak zakupić nowy i naprawdę polecam ten Coneco moim zdaniem jest super.
Laskimarysia jest dechudziak a też nie mieści się już od miesiaca do nosidła!!!!
Ja też mam Maxi COsi Prori tylko z wkładka redukcjyjną na głowę i jestem z niego BARDZO zadowolona. Marysia ma dużo miejsca a głowa jest zabezpieczona tą wkładką więc jej nie lata, no i jest bezpiecznije. Fotelik sie łatwo minutuje, łatwo zpaina sie dziecko. A co najwaznijesze ma płaynną regulacje położniea. Maruysia te zjeździ w tej najbardziej płaskiej i bałam sie ze bedzie za mało płasa ale jest super!!!! I zarąbiscie jej się śpi w tym fiteloiku. Nie jest moze tani - 600 zl ale na prawde warto!!!
Ja też mam Maxi COsi Prori tylko z wkładka redukcjyjną na głowę i jestem z niego BARDZO zadowolona. Marysia ma dużo miejsca a głowa jest zabezpieczona tą wkładką więc jej nie lata, no i jest bezpiecznije. Fotelik sie łatwo minutuje, łatwo zpaina sie dziecko. A co najwaznijesze ma płaynną regulacje położniea. Maruysia te zjeździ w tej najbardziej płaskiej i bałam sie ze bedzie za mało płasa ale jest super!!!! I zarąbiscie jej się śpi w tym fiteloiku. Nie jest moze tani - 600 zl ale na prawde warto!!!
Przypomniało mi się Głuszek jak kiedyś (jakieś 8 m-cy temu) też tak po nocach siedziałyśmy - czasem już tylko we dwie - nocne marki i się wymieniałyśmy sposobami na szybszy poród i obstawiałysmy kto kiedy...i jak się po kolei maj wysypywał i zawsze zaglądałam - kto dzisiaj
reklama
Podziel się: