reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kasia De my czy maxi cosi troche sie rozklada/reguluje jesli chodzi o pozycje? Priori montuje sie chyba na baze isofix wiec by nam pasowal - stad to powyzsze pytanie. No i jak Miki - nie tonie w tym foteliku? Ja wiem ze on jest dlugasny chlopak ale jak patzre na zdjecia to te foteliki dosc duze mi sie wydaja.
w sumie mam nadzieje ze nasz przejezdzi jeszcze kilka miesiecy w cabrio a potem zmienimy ale wole sie przygotowac teoretycznie (bo przymierzyc nie przymierzymy:-()

reklama
cicha, jasne, że się reguluje - ma 3 albo 4 pozycje. Miki jak na razie jeździ na ten najbardziej "płaskiej" (jeśli tak to można nazwać) My nie mamy isofixa, ale wiem, że się montuje na takiej bazie. A co do wielkości, to Miki nie tonie a wręcz przeciwnie wypełnia cały fotelk ;-) Ale fakt, w kombinezonie. A jak już będzie ciepło i ubranka lżejsze, to i Miki będzie wiekszy :-)

A tak wygląda Miki w foteliku ;-)

No i wcale ten fotelik nie taki wielki jak mi sie wydawal;-):-) Miki fajnie w nim wyglada i dosyc komfortowo mu sie siedzi. Czyli: fotelik sprzedany:-)
Dzieki za info i zdjatko.

Miki ma super fotelik.:-) :-) :-)
Matiemu nastpny fotelik tez chcemy kupic Mxi Cos
A na razie mesci sie jeszcze w swoim 'starym':)))

Ale Miki ślicznie wygląda :) i jeszcze psinka załapała się na zdjęciu .Uroczo !!!!!! Nas też niebawem czeka kupno nowego fotelika także chetnie czytam co tam kopupowałyście :-) i jak się spisujĄ nowe sprzęty

Już kiedyś o tym pisałam, ale się powtórzę, bo znów jest mowa o fotelikach.
Mój tata badał foteliki dziecięce w crush testach. Werdykt jest taki: najbezpieczniejszy jest maxi cosi. Ufam mojemu tacie, więc polecam.
A z kolei mój małż mówi, że system isofix jest najlepszym systemem montowania fotelików.:-)

Kasia, Miki wyglada jakby mowil "mama, ale czemu Ty mnie w domu wpielas w ten fotelik?" :-D :-D :-D A powaznie - fajny sprzet. Musimy mu sie przyjrzec blizej. Najprawdopodobniej padnie na niego, bo jestesmy zwolennikami maxi cosi, no a poniewaz nie mam powodow zeby nie ufac Mamootowemu Tacie - wiec werdykt zapadl :-D :-D :-D

Mamoot a jakieś drugie trzecie miejsce możesz podać? Są jakieś porównywalne do Maxi Cosi?
No i Maxi Cosi chyba tez są różne, jakie macie - jaki najlepszy wg was?

Mamoot, dzięki za info! Utwierdziłam się w tym, że dokonaliśmy dobrego wyboru ;-) Mąż ma rację :tak: - oglądałam kiedyś program i mówili, że system Isofix jest najbezpieczniejszy.
Basia, my mamy Priori ale widzę, że są jeszcze Tobi - droższe i pewnie mają więcej bajerów.

reklama
Do góry