reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

potwierdzam to co napisała niki
mój pomimo 57 cm przy urodzeniu też pakuje się w 56 ale niestety niektóre są za małe - szczególnie pajacyki. Nie ma to jak jednakowa rozmiarówka.
A co mi się bardzo przydaje i całe szczęście nie kupiłam ich mało - to pieluchy tetrowe. Po prostu brudzą się masakrycznie szybko. Pomimo że mam ich 20 sztuk + 5 flanelowych wstawiam codziennie pranie.
Jeszcze będę musiała dokupic sterylizator do butelek i podgrzewacz. Są mi bardzo potrzebne. Na razie radzę sobie bez nich ale wydaje mi się, że byłyby bardzo wygodne.
pozdrawiam
Clue

reklama
Ja chciałam powiedzieć już z doświadczenia ;-) ubranka w rozmiarze 56 są potrzebne- naszemu maluchowi nawet te są luźne i duże:tak: nie wyobrażam sobie Bartosza wpakować w 62;-)
Czyli potwierdza sie to co Wam radzilam :-):tak:
Ja mam ubranka nawet na 51 i wiem ze napewno sie przyja :tak:

Filwinka - śliczny pokoik:tak:
A ja nareszcie wklejam zdjęćie kącika dla Ninki ( jeszcze nie skończony...Mąż cierpi na brak czasu:-p) i wózeczka:
obraz094ql4.jpg

obraz093ed9.jpg

lunia83 aga111 śliczne wózki(zwłaszcza że lubię i zielony i niebieski:-) ) i łóżeczka
aga111 Igorek wygląda na zadowolonego :-)

lunia83 na Ninkę też czeka królewskie przyjęcie :-) tylko czekać jak mała księżniczka się pojawi :-)

clue ja kupiłam taką chustę nosidełko: CHUSTA-NOSIDŁO ZUZIA firmy Sophie,Nowość!(W-wa) (476567045) - Aukcje internetowe Allegro , ale jeszcze nie mam opinii bo maluch nadal w brzuszku. Kuszą mnie też takie tradycyjne wiązane chusty i pewnie jak trafię na jakąś niedrogą to jednak kupię, ale nie ma co się śpieszyć bo zimą chyba i tak nie nosiłabym Antosia w chuście, bo na płaszczu jakoś sobie tego nie wyobrażam ,a pod by się nie zmieścił, a tej którą mam chcę na początek używać w domu kiedy będę chciała mieć wolne ręce rąk a jednocześnie dziecko przy sobie.Mam nadzieję że się sprawdzi bo koleżanka bardzo ją sobie chwaliła i nosiła w niej dziecko wiele miesięcy.

reklama
My mamy nianię TopKidzzz jest super serdecznie polecam
ma bardzo dobry zasięg (lapie rewelacyjnie między piętrami, mąż nawet testował pokój małego - ogród wynik pozytywny;-))
ma lampkę nocną
jest zasilana zarówno z baterii jak i sieciowo
serdecznie polecam:tak:

Do góry