reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

potwierdzam to co napisała niki
mój pomimo 57 cm przy urodzeniu też pakuje się w 56 ale niestety niektóre są za małe - szczególnie pajacyki. Nie ma to jak jednakowa rozmiarówka.
A co mi się bardzo przydaje i całe szczęście nie kupiłam ich mało - to pieluchy tetrowe. Po prostu brudzą się masakrycznie szybko. Pomimo że mam ich 20 sztuk + 5 flanelowych wstawiam codziennie pranie.
Jeszcze będę musiała dokupic sterylizator do butelek i podgrzewacz. Są mi bardzo potrzebne. Na razie radzę sobie bez nich ale wydaje mi się, że byłyby bardzo wygodne.
pozdrawiam
Clue

reklama
Ja chciałam powiedzieć już z doświadczenia ;-) ubranka w rozmiarze 56 są potrzebne- naszemu maluchowi nawet te są luźne i duże:tak: nie wyobrażam sobie Bartosza wpakować w 62;-)
Czyli potwierdza sie to co Wam radzilam :-):tak:
Ja mam ubranka nawet na 51 i wiem ze napewno sie przyja :tak:

Filwinka - śliczny pokoik:tak:
A ja nareszcie wklejam zdjęćie kącika dla Ninki ( jeszcze nie skończony...Mąż cierpi na brak czasu:-p) i wózeczka:
obraz094ql4.jpg

obraz093ed9.jpg

lunia83 aga111 śliczne wózki(zwłaszcza że lubię i zielony i niebieski:-) ) i łóżeczka
aga111 Igorek wygląda na zadowolonego :-)

lunia83 na Ninkę też czeka królewskie przyjęcie :-) tylko czekać jak mała księżniczka się pojawi :-)

clue ja kupiłam taką chustę nosidełko: CHUSTA-NOSIDŁO ZUZIA firmy Sophie,Nowość!(W-wa) (476567045) - Aukcje internetowe Allegro , ale jeszcze nie mam opinii bo maluch nadal w brzuszku. Kuszą mnie też takie tradycyjne wiązane chusty i pewnie jak trafię na jakąś niedrogą to jednak kupię, ale nie ma co się śpieszyć bo zimą chyba i tak nie nosiłabym Antosia w chuście, bo na płaszczu jakoś sobie tego nie wyobrażam ,a pod by się nie zmieścił, a tej którą mam chcę na początek używać w domu kiedy będę chciała mieć wolne ręce rąk a jednocześnie dziecko przy sobie.Mam nadzieję że się sprawdzi bo koleżanka bardzo ją sobie chwaliła i nosiła w niej dziecko wiele miesięcy.

reklama
My mamy nianię TopKidzzz jest super serdecznie polecam
ma bardzo dobry zasięg (lapie rewelacyjnie między piętrami, mąż nawet testował pokój małego - ogród wynik pozytywny;-))
ma lampkę nocną
jest zasilana zarówno z baterii jak i sieciowo
serdecznie polecam:tak:

Do góry