reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Antila - super wózeczek. Mój przyszedł dzisiaj i stoi w kartonach na przedpokoju...Przez ten remont nie mam ani czasu ani miejsca, żeby go złożyć...Może wieczorkiem. ajutro przyjdze łóżeczko:tak:Już nie mogę się doczekać:tak::-)

ja sobie już kupiłam na wszelki wypadek laktator AVENT ISIS VIA, nie wiem czy się przyda ale okaże się, moja siostra bardzo go sobie chwali (rodziła w czerwcu)

Lunia to, jak już wydobędziecie wózeczek z kartonu poproszę o fotki:-)
Co do laktatorów,ja mam ręczny Tommee Tippee. Zobaczymycz, czy się przyda:happy2:

Tak tak lunia wklejaj fotki:tak:
Ja też kupiłam w końcu tommee tippee ręczny bo akurat aventu nie było mieli tylko taki mega duży zestaw z aventu za 300zł:sorry2: wiec zdecydowałam się na ww i jestem bardzo zadowolona:tak: i szczeze polecam:-D

Witajcie.
Dziś prawie skończyliśmy remont pokoiku Antosia. Jeszcze tylko plafon, ale przyjdzie dopiero w przyszłym tygodniu. Na zdjęciach widać właściwie tylko jeden kąt pokoiku, bo trudno na raz ogarnąć cały, ale w skład kompletu mebli wchodzą jeszcze pojemna szafa (już ją prawie zapełniłam) :-) i skrzynia na zabawki, a w kąciku za regałem stoi krzesełko do karmienia, na razie jest tak wciśnięte, bo przez kilka najbliższych miesięcy nie będzie potrzebne. Przy kupnie mebli dostaliśmy też biurko, na razie stoi na nim gondola od wózka, ale myślę że może będzie służyło jako podstawka pod wanienkę, w czasie kąpieli.
Zaplanowałam sobie też że w dzień będę karmić w fotelu, tylko że on zajmuje prawie pół pokoju :-)
Laktatora nie kupowałam ,ale koleżanka pożyczyła mi Avent, ręczny, ona była bardzo zadowolona, więc pewnie i ja będę bo jest ogólnie polecany, obok Medeli i Tommee Tipee. Sterylizator też mam pożyczony, chociaż planowałam że będę wszystko wyparzać wrzątkiem, ale nie ładnie było odmówić :-)
Zastanawiam się jeszcze nad podgrzewaczem, nie jestem pewna czy będzie potrzebny, podgrzewanie w mikrofalówce nie jest polecane, ale może wystarczy garnuszek z wodą?

Załączniki

• 2008 październik 112.jpg
    2008 październik 112.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 2008 październik 115.jpg
    2008 październik 115.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 79
  • 2008 październik 118.jpg
    2008 październik 118.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry