reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki ja mam ręczny laktator firmy BabyOno , kosztował mnie jakieś 60 zł dlatego go kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak jest w praktyce z laktatorami elektrycznymi , znam tylko jedna opinie i to nie zbyt pochlebną ale może ktoras z dziewczyn coś na ten temat wie.

reklama
Ja wsidzialam jak dziala laktator elektryczny medea na dwie piersi na raz ,,,, jak zobaczylam to mi sie odechcialo chyab jednak wole reczny.....:-D

Niki ja mam ręczny laktator firmy BabyOno , kosztował mnie jakieś 60 zł dlatego go kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Ja mam dokladnie taki sam :-D:-):-D:-) - i tez mysle ze jest ok....
Tylko mam jeden problem....stwierdzilam, ze nalezy wymienic butelke na nowa...stara wyrzucilam.....kupilam nowa Nuk i nie pasuje....Wzielam laktator do sklepu, przymierzalam rozne butelki i kazda wkreca sie krzywo :-:)baffled: A babyono nie znalazlam....
LUCYANN - taka machina wyglada jak dojarka do krówek, co nie? :rofl2::-p;-)

wiecie ja ostatnio zaczelam inetresowac sie produktami chicco i powiem ze nie sa az takie drogie jak aventu a sa fajnie wykonane i jest niezly wybor tylko w marketach ich nie ma zreszta babyono tez brak nuby tylko canpl i avent chyba sa tak najbardziej ropowszechnione........ ale wyprobujecie zobaczycie fajnie jak mozna dokupywac takie gumiki wymienne bo jednak od tego tluszczyku mleczkowego i sterylizaci one dosc szybko sie niszcza.... wiec Icedal poszukaj jeszce zestawu naprawczego do laktatora

Anetko dokladnie tak dojarka ja bylam przrazona naleze chyba do tchorzy .... nie odwazylabym sie przylozyc cos takiego do siebie.... bryyyyyyy

:tak:Dziękuję za podpowiedzi jutro wybiorę się do sklepu i na coś się zdecyduję:tak: napewno nie na taką brzęczącą "dojarkę" tylko coś ręcznego

reklama
Do góry