reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Looleelay Czyli w UK i tu stosuja identyczne metody co do prowadzenia ciazy jak i opieki pediatralnej...:tak:To prawda ze mieszanki w swym skladzie zawieraja D3 i nie trzeba dodatkowo podawac. Z tym ze to znowu u nas taka taktyka a nie wiadomo jak w PL:sorry2:.

reklama
Mam wiadomość dla BIgU - dałam ogłoszenie na bb w dziale "kupię" o zakupie adapterów do Traxxa jaguara. I odezwała się dziewczyna że ma nowe, zapakowane. Ponieważ ja już kupiłam takie adaptery nie jestem zainteresowana. Ale może ty skorzystasz?
Kochana Kiriam jestes, ale ja już też zakupilam sobie fotelik samochodowy-fakt ze nie tej firmy ale jest:)-stwierdzilam ze nie bede raczej naszego skarba w zimne dni umieszczala w foteliku , tylko w gondoli-mysle ze tam bedzie mu cieplej:) a z fotelika bedziemy korzystac w domu i samochodzie

No dziewczyny dobrze że chociaż jedna z Was zakupiła te adaptory do wózka, ja na ebay-u patrzyłam ale niestety nie było, więc nie zawracałam Wam głowy, ale cieszę się, że obie wyszłyście z tego całe.
Pozdrawiam:tak:

Dziewczyny mam pytanko- czy kupowałyście może nianie elektroniczną? lub może wiecie jakiej firmy czy model jest dobry? mieszkam w piętrowym domku także mi się przyda taka niania na pewno tylko nie mam pojęcia jaką kupić...poradźcie coś plis

Samanta78 strasznie droga ta niania :-( zastanawiałam się już nad nią ale nie wiem czy przy zdrowej dzidzi potrzebny jest monitor oddechu. Jak się Mateuszek urodzi to porozmawiam na ten temat z lekarzem, zobaczymy co powie.

Niestety cena jest powalająca, mi udało się kupić ten monitor przez koleżankę w UK i dzięki temu wyszedł mnie taniej.
Czasami na allegro dziewczyny sprzedają używany więc warto obserwować ;-)

reklama
Do góry