reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Yuppi :-D kupilam (znaczy sie zmowilam) wreszcie wozek- 4 kolowa quinny, ma dojsc w ciagu 6 dni roboczych, takze moze przed rozwiazaniem sie wyrobie. A oprocz tego jeszcze chuste-nosidelko, czy ktoras z mam stosowala, albo zamierza stosowac?

reklama
Looleelay ja też kupiłam chustę nosidło , co prawda nie miałam okazji jej sprawdzić ale w Niemczech tyle mam nosi swoje dzieciaczki w chustach(tam podobno już małe dziewczynki są uczone wiązania chust) a i u nas lekarze mówią o tym że są zdrowe dla maluszków, że w końcu sama się skusiłam :-), zawsze to poręczniej mieć malucha przy sobie i mieć wolne ręce, a przy okazji i dziecku jest przyjemniej kiedy słyszy znane bicie serca. No ale zobaczymy jak to działa
PS. Sporo dowiedziałam się z tego forum chusty.info • Strona główna

Posciel sliczna ale cena chyba mnie powalila..... i mam zawla.... a co do wozeczka to ogladam na bierzaco ale czekam na mojego M jak usiadzei i kupi... a on sie nie spieszy ma czas... wiec mi tez nie pozostaje nic wiecej...
a co do chusty to ja mialam przy synku i kozystalam z niej jak maly mial juz 2tyg i bardzo byla pomocna w domu rewelacja bo moj maly nic wiecej tylko chcial byc przy mamie...a chusta bardzo sie sprwdziala

Ja też się cieszę, bo zadzwonili z Wa-wy, że wózeczek dotarł z Hiszpanii i we wtorek wysyłają do mnie:-):-):-)

Pościel piękna:tak:Ale cena - normalnie masakra:szok:
aż wstyd się przyznać ale my jeszcze nie kupiliśmy ani łóżeczka ani wózka...nic:zawstydzona/y:
Nawet nie mam czasu pooglądać i wybrać:zawstydzona/y:ale za to mam wanienkę:-p;-)

Pościel bardzo ładna.
Ja też mam łóżeczko stoi sobie, tylko nie ubrane. A za wózek przelałam kasę tydzień temu i czekam...

aż wstyd się przyznać ale my jeszcze nie kupiliśmy ani łóżeczka ani wózka...nic:zawstydzona/y:
Nieźle :blink: Ja już łóżeczko zamówiłam u producenta we wrześniu i nadal czekam na jego przesyłkę, mam nadzieję ze się wyrobią do końca przyszłego tygodnia bo przecież musi się wywietrzyć :wściekła/y:
A wózek też już zarezerwowaliśmy i odbierzemy go w połowie listopada

no pościel trochę kosztuje ale to nasze pierwsze dziecko więc zaszaleliśmy, zresztą na ciuszki praktycznie nic kasy nie wydałam bo dostałam od kuzynki , a taki mały maluszek mało co niszczy takie ciuszki a te są dobrej jakości...wiec nie mam wyrzutów że tyle dałam za pościel....

reklama
Do góry