reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Hasnuś - super łóżexczko i kocyk. Myślęże będziesz zadowolona bo łóżeczko jest ze sprawdzonej dobrej firmy :)
Asteria - super niespodzianka :-), to niesamowite ale jak przeczytałam o twojej mamie to postanowiłam wbrew wcześniejszym ustaleniom że tych najładniejszych ciuszków nie będę rozdawać a zostawię na pamiątkę dla wnuków (chociaż ja będę miala dwóch chłopaczków, a tym samym dwie synowe i nie wiem czy ze strony teściowej taki gest byłby dobrze odebrany :-):-)) Ale o tym może pomartwię się jak już urodzę hahahaha!

Kończę za chwilę prasować i wkleję wam moją kołyskę (bo ja narazie nie będę ubierać łóżeczka - przez pierwsze miesiące będzie tylko kołyska.

reklama
Tajchi - Moje poszukiwania też nic nie dały :-(. Jak jeszcze z dwa tygodnie nie uda mi znaleźć adapterów to wybiorę fotelik który mi się podoba i nie będę się już martwić...

witam ja wszystkie ciuszki mam u rodziców wyprane i wyprasowane a takze łóżeczko stoi rozłożone w pokoju , niedługo bede przewozic do swojego mieszkanka to zrobie fotke i wkleje .jak narazie mam w domu wanienke rozek materac bo łóżeczko mam turystyczne i do niego dokupiłam ten materac , posciele i mała wyprawke do szpitala. Juz bym chciała miec wszysko przygotowane ale nie chce sie spieszyc .czy uważacie że to za szybko by było?

Kiriam
No ale wtedy nie założysz go na stelaż do wózka, no chyba że ma Ci służyć tylko do jazdy samochodem, ja jednak uważam że powinnaś szukać do upadłego, bo to naprawdę super wygodna sprawa móc zamontować fotelik na stelaż i póżniej szybciutko do samochodu, jezeli jeszcze masz uchwyt mocowany w aucie do Maxi cosi to juz normalnie tylko 30sekund i fotelik z Twoim maleństwem jest bezpiecznie "usadowiony"
No ja jeszcze przez te dwa tygodnie będę jednak miała na uwadze te adaptory i jak cos oczywiście napisze

izka_sz ja tez juz mam lozeczko z materacem ( nie rozlozone), posciel, wozek, wanienke, mnostwo ubranek, uwazam ze trzeba wszystko stopniowo kompletowac, bo tak wszystko na raz to strasznie drogo by wyszlo, nio i nie na ostatnia chwile, bo zawsze mozna wczesniej urodzic. Moj P stwierdzil ze rozlozy lozeczko jak ja bede w szpitalu, ale ja to chyba wczesniej zrobie

Mój M poskładał przed chwilką kołyskę nie umię się na nią napatrzeć wklejam linka na aukcję a jutro wkleję nasze fotki bo dzisiaj nie mam już na nic siły zaliczyłam mały maraton ;-)
Śliczna Kołyska THE FIRST YEARS 5w1 !!! (439898547) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam już dawno ale dopiero wczoraj przyszła no i kolorek taki ecru z zielonymi zabawkami. łóżeczko będzike u malucha w pokoju a kołyska u nas:-D

Hej!
Niki super kołyska!!! Bardzo śliczna:tak:
To i ja sprobuję pochwalić się moją
kołyska 001.JPG

a wec teraz moje zakupy ze szpitalnego luzka
- psciel z wypełnieniem
- przybornik do łuzeczka z takim samym wzorem jak pościel
- rozowe przescieradła
mąż wczoraj dokupil
-4 pajacyki 2 welurowe 2 bawełniane
- 2 czapki cienkie
-2 czpki grubsze
- 10 pieluch tetrowych
-4 pieluchy flanelowe
-2 male butelki dr. brawn;s
-2 dużę butelki dr.brawns;s
- duża komode na ubranka dla dziewczynek

spisal sie chlop na medal....:-):-):-):-)

reklama
Kiriam śliczna kołyska :-) Teraz to wszystko takie piekne, a jak my bylysmy male to ciezko bylo cokolwiek dostac heh
żaneta28 no widzisz :-) taki M to skarb :-)

Do góry