reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki fajny ten wózeczek, tylko rzeczywiście drogi:-(
My myślimy o Chicco WOZEK+FOTELIK CHICCO TRIO FOR ME SATURN CENA !!!! (389824702) - Aukcje internetowe Allegro
Mój M jedzie we wrześniu do Włoch i tam są one trochę tańsze niż u nas .
Też się zastanawiałam nad tym wozkiem bo mi się od początku spodobał niemniej jednak nastawilismy się na pąpowane kółeczka bo w mojej okolicy chodniki to tragedia:-( ale tak jak już kedyś pisałam moimi faworytami były Chico 4me Mura i Speedi tylko ten ostatni zabardzo się mężowi nie podobał, kiedyś jeszcze zastanawiałam się nad lolą ale ma jeszcze drobniejsze kółeczka niżchicco, dla mnie jajważniejsze jest to aby wózek był 3 w jednym:tak: a ww wszystkie mają niezależne gądole i wpinane foteliki... a i chicco jest sporo lżejszy przez te kółka;-) naszczeńście ja nie będę musiała wózka dzwigać do domciu:happy2:

reklama
Ja jeszcze nic nie kupiłam dla maleństwa - nie mam jeszcze odwagi:zawstydzona/y:O wózek i łóżeczko nie martwię się - wózek kupuje siostra męża a łóżeczko moi rodzice. Na pewno będzie mi łatwiej coś kupić jak już będę wiedziała co noszę pod serduchem ale wydaje mi się, że będzie synuś:tak:16.07 wszystko będzie jasne:tak:

Jak do tej pory kupiłam cztery pary body - dwa z krótkim rękawkiem i dwa z długim. I jeszcze jedne śpioszki :-) Postanowiliśmy że co sobotę w miarę możliwości będziemy kupować kolejne rzeczy. Wózek chcemy kupić razem z łóżeczkiem, wanienką, fotelikiem i innymi "grubszymi" rzeczami. Mamy taki sklep - hurtownię gdzie przy większych zakupach dostaniemy dobry rabat :happy2: Te zakupki planujemy na koniec sierpnia lub początek września. Jeszcze zobaczymy jak wyjdzie.
Jak na razie kasę mamy odłożoną tylko na wózeczek :-p

hej lunia83 ja podobnie jak Ty nic dla dzidzi jeszcze nie kupiłam, mam tylko 3pary takich maleńkich skapetuniek, które dostałam od koleżanki z pracy ;-)
Ale najwyższy czas wziąść się za zakupowe szaleństwo, szczególnie że ja raczej po koleżankach czy kuzynkach nic nie dostanę raczej w spadku :-D aż się boję jak wpadnę w te maleńkie ciuszki:happy2:

a my wczoraj odkupilismy od znajomych lozeczko z kolyska, wozek wielofunkcyjny, materac do lozeczka, posciel, wanienke, pozytywke do lozeczka, krzeselko do karm ienia, i pare drobiazgow, wszystko w idealnym stanie za 350zl, wiec uazam ze to jest dobra cena

Madzik to jesteście już praktycznie gotowi na przyjącie małego lokatora :tak: nic tylko teraz czekać na maluszka;-)
Nasz wózek już stoi u rodziców mama powiedziała że nam go "sprezentują" dopiero we wrześniu:blink: wczoraj tylko pojeżdziłam troszkę po mieszkaniu i już się maluszka doczekać nie umię:sorry:

A ja zakupiłam kilka rzeczy :-), pochwalę się a co :-p

Załączniki

• IMGP2427.JPG
    IMGP2427.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 74
  • IMGP2443.JPG
    IMGP2443.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry