reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

O to mój kombinezon. Można przełożyć pasy od fotelika bo ma specjalne klapki :tak:. A te bez stópek albo z dokładanymi bucikami to nie nadają się dla noworodka.. według mnie oczywiście.
http://img359.imageshack.us/my.php?image=ciuszek001lb4.jpg[img]

:-):-):-)

reklama
Widzę, widzę i wszystko już jest dla mnie jasne :)
Śliczny ten Twój śpiworek :)

Poszukam takich śpiworków w necie... a jak nie znajdę to wiem gdzie szukać... dzięki wielkie:)

Hihi KIRIAM - widze ze sie zgadzamy w kwestii kombinezonu :tak: (przed Twoim postem napisalam w sumie prawie to samo :-D).
Fajny ten Twoj kombinezonik :tak:

Wlasnie mialam pisac do Was w sprawie tych kombinezonow, ale skoro juz wiem to zapytam teraz o ciuszki do szpitala, na jaki rozmiar kupic tez 62?? czy moze 56?? bo nie mam zielonego pojecia

MADZIK - ja pisalam o tym na pierwszej stronie....a potem jeszcze raz przeklejalam tego posta - jest chyba na stronie poprzedniej......

Witajcie!
Kupiłam sobie wczoraj koszulę do karmienia. Jestem z niej bardzo zadowolona, bo ładnie leży. Jest mięciutka miła w dotyku bawełna. Zastanawiałam się na poczatku czy ten rysunek super mama jest potrzebny, ale już mi nie przeszkadza. Mierzyłam też taką kopertową jak wklejała tutaj Kiriam, bo brdzo ładnie wyglądała na wieszaku, ale jak dla mnie za duży dekolt. Nie chcę żby wszyscy moje cycki w szpitalu oglądali.
Wklejam zdjęcia (tej swojej) choć są bardzo kiepskiej jakości. Robione telefonem, w dodatku wieczorem.
ImageShack - Hosting :: koszula1op6.jpg
ImageShack - Hosting :: koszula2nz5.jpg
ImageShack - Hosting :: koszula3ks9.jpg

Ostatnia edycja:
Kiriam śpiworek super. Myślałam o zwykłym kombinezonie, ale skoro mówicie , że ten lepszy to poszukam takiego:tak:. Jak to dobrze, że można tu poczytać rady doswiadeczonych mam.:happy:

reklama
Śliczny śpiworek Kiriam :)
Ja kupiłam kombinezon, a jakieś pare dni temu kurteczke. Dodam później zdjęcie, bo teraz nie jestem u siebie w domciu :)

Do góry