reklama
buzi@k
Fan(ka)
Już nie jestem w lesie
wykupiłam wszystko co się dało i to w róznych rozmiarach a to jest adres sklepu
http://www.uva.pl/
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Ostatnia edycja:
Tajchi
Fanka BB :)
My tez wybraliśmy Quinny Buzz, bardzo praktyczny wygodny,szybki w składaniu i rozkładaniu, no i dla mnie przede wszystkim ważne jest że fotelik samochodowy Maxi Cosi można od razu montowac na stelażu wózka, a nie na spacerówkę i że na "stałe" mozna zamontować uchwyt do fotelika samochodowego w aucie po prostu super sparawa tylko wpinasz i jest szybko i super.
Aneta 23 w Anglii są tańsze wózki, więc dobrze zrobiłas że zakupiłaś tutaj.
Aneta 23 w Anglii są tańsze wózki, więc dobrze zrobiłas że zakupiłaś tutaj.
Tajchi
Fanka BB :)
Ja wybrałam trzykołowy, kolor Black Reflection+Maxi Cossi, chyba dlatego że tutaj często pada i jakiś jaśniejszy kolor byłby po prostu mało praktyczny, poza tym nasze dzieciaczki urodzą się w listopadzie, i to też okres deszczowy. Więc często trzeba by było czyścić wózek. A czasu to za dużo nam nie pozostanie na pranie sprzątanie itp..
I chyba to był powód dla którego wybrałam ten wózek, no i jeszcze ze nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku
I chyba to był powód dla którego wybrałam ten wózek, no i jeszcze ze nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku
nik_i
Entuzjast(k)a
Dziewczyny jakie kupujecie kosmetyki i co konkretnie, a i jeszcze ktore pieluszki polecacie... proszę poradzcie coś bo nie mam pojęcia na co się zdecydować tymbardziej że ja jestem alergikiem i boje się że kosmetyki mogą uczulić maluszka
nie wiem też nic o pieluchach w szkole rodzenia mówili coś że są takie z wycięciem na pempek ale powiedzieli że nie ma reguły na to czy będą potrzebne i decyzja nalezy do nas. kolejny problem to urządzenie koncika pielęgnacyjnego i czy wanienka ze stojakiem......... POMOCY
a do szpitala to jeszcze nic nie mam
ale mam listę bo podawali na zajęciach w szkole rodzenia więc o to się tak bardzo nie martwię.
Dzisiaj albo jutro jadę zamówić materacyj dla malucha i też mam delemat.......
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
a do szpitala to jeszcze nic nie mam
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzisiaj albo jutro jadę zamówić materacyj dla malucha i też mam delemat.......
NIKI - jesli chodzi o pieluszki to ja polecam tradycyjne pampersy......ja mialam bez wyciecia - mozna pieluszke normalnie wywinac i tez jest ok.
A kosmetykow uzywalam NIVEA BABY - i bylam bardzo zadowolona.
Teraz czasem kupuje jeszcze Johnsona - na te ponoc czesto zdarzaja sie uczulenia - choc u nas jest ok.
A z Nivea bardzo chwale sobie taki płyn 2w1 - do ciala i wloskow z dozownikiem - jest super i extra jest tez oliwka o konsystencji balsamu...poza tym krem nawilzajacy, woda morska do nosa, krem na slonce (latem) i na kazda pogode (zima)....poza tym mokre chusteczki.
A na pupe uzywam sudocremu - jest rewelacyjny.
A na samym poczatku przez pierwsze pare tygodni do kąpieli uzywalam tylko oilatum -rewelacyjnie natłuszcza skore (do kupienia w aptece) - maly byl przenoszony i luszczyla mu sie skora.
A kosmetykow uzywalam NIVEA BABY - i bylam bardzo zadowolona.
Teraz czasem kupuje jeszcze Johnsona - na te ponoc czesto zdarzaja sie uczulenia - choc u nas jest ok.
A z Nivea bardzo chwale sobie taki płyn 2w1 - do ciala i wloskow z dozownikiem - jest super i extra jest tez oliwka o konsystencji balsamu...poza tym krem nawilzajacy, woda morska do nosa, krem na slonce (latem) i na kazda pogode (zima)....poza tym mokre chusteczki.
A na pupe uzywam sudocremu - jest rewelacyjny.
A na samym poczatku przez pierwsze pare tygodni do kąpieli uzywalam tylko oilatum -rewelacyjnie natłuszcza skore (do kupienia w aptece) - maly byl przenoszony i luszczyla mu sie skora.
nik_i na sam początek - tak jak napisala aneta- wystarczy ci tylko Oilatum, świetnie natłuszcza skóre i nie musisz juz uzywac oliwki. Chusteczki nawilżone - rewelacja, sudocrem - rewelacja, pieluchy pampersy - moja corka od haggisów miala uczulenie, do przemywania pepka używałam wacików nasączonych juz spirytusem , nie wszystkim mamom one pasują ale u mnie się sprawdziły. Krem do smarowania buźki na każdą pogode Nivea. Do przemywania buzi i oczek - woda przegotowana i waciki. NA bardzo sucha skore do smarowania w ciągu dnia oliwka Nivea Baby ( kupiłam raz oliwke z rumiankiem to Jula dostala wysypki więc polecam bez dodatków) lub oilatum ( pediatra mi poradziła zeby smarowac miejscowo bo oliwka nie pomagała).
jak juz dzieciątko będzie trochę starsze to ja też polecam kosmetyki Nivea Baby - u nas do tej pory sie świetnie sprawdzają .
jak juz dzieciątko będzie trochę starsze to ja też polecam kosmetyki Nivea Baby - u nas do tej pory sie świetnie sprawdzają .
reklama
Podziel się: