reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziekuje Kochane :*

Roxanaa23 ja kupiłam z NUK-a 1, niebieski, bo na poczatku mial byc chlopczyk :p
Siostra moja ma ten smoczek i jest zadowolona :)

Ostatnia edycja:
Czy któraś z Was wie coś na temat mutsy 3 rider, ewentualnie casualplay S4?? Zastanawiałam się też nad Quinny buzz ale potrzebuje wózka bardziej terenowego - buzz nadaje się podobnież tyko na równiutkie chodniki...

Tajchi ja też wybrałam sobie ciemny kolor wózka, najważniejsze,że w środku ma jasne obicie,żeby dzidzi nie było ciemno:-),a zdecydowałam się na wózek Roan-kortina, coś jak chicco i w przystępnej cenie:-)
Na temat mutsy zbytnio nic nie wiem,moja koleżanka go kupuje,ale jeszcze z praktycznego punktu nie wiem jak się jej sprawdzi:-).

Dziewczyny, a jak pierzecie ubranka?Sugerujecie się tym co na metce, czy wszystko gotujecie?Bo ja najpierw te najmniejsze wyprałam zgodnie z metką i wyprasowałam gorącym żelazkiem a później się nasłuchałam że trzeba wszystko wygotować , więc wygotowałam i znów wyprasowałam :-) A wczoraj znów wyczytałam że wystarczy się sugerować metką bo detergenty są wystarczająco mocne, i prasować, bo prasowanie zabija ewentualne zarazki, i chyba dam już sobie spokój z gotowaniem.

filwinka - ja piorę w proszku dla niemowląt zgodnie z metką i prasuję. To wystarczy. Dla starszego synka też tak robiłam. :-)
Pozdrawiam

Martynko, pościel piękna:tak:
A to kilka rzeczy dla mojego maleństwa:

1003058wu9.jpg

1003057sv1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry