reklama
Jeśli chodzi o smoczek to ja kupuje Tommy tippee - podczas karmienia piersią jest niby lepszy niż inne ponieważ imituje kobiecy sutek, no i co najważniejsze jest ortodontyczny. Tommee Tippee SMOCZEK jak PIERŚ 0-6 m 2 szt SKLEP (428224134) - Aukcje internetowe Allegro
Tajchi ja też wybrałam sobie ciemny kolor wózka, najważniejsze,że w środku ma jasne obicie,żeby dzidzi nie było ciemno:-),a zdecydowałam się na wózek Roan-kortina, coś jak chicco i w przystępnej cenie:-)
Na temat mutsy zbytnio nic nie wiem,moja koleżanka go kupuje,ale jeszcze z praktycznego punktu nie wiem jak się jej sprawdzi:-).
Na temat mutsy zbytnio nic nie wiem,moja koleżanka go kupuje,ale jeszcze z praktycznego punktu nie wiem jak się jej sprawdzi:-).
Dziewczyny, a jak pierzecie ubranka?Sugerujecie się tym co na metce, czy wszystko gotujecie?Bo ja najpierw te najmniejsze wyprałam zgodnie z metką i wyprasowałam gorącym żelazkiem a później się nasłuchałam że trzeba wszystko wygotować , więc wygotowałam i znów wyprasowałam :-) A wczoraj znów wyczytałam że wystarczy się sugerować metką bo detergenty są wystarczająco mocne, i prasować, bo prasowanie zabija ewentualne zarazki, i chyba dam już sobie spokój z gotowaniem.
reklama
Podziel się: