reklama
L
Lucky
Gość
Dzisisaj dostałąm tyle ślicznych ubranek że chyba w szafce się nie pomieszczą ostro wziełam sie za pranie dosławnie chyba z 4 reklamówki wypchane takich już wybranych więc dużo nie będę musiała kupować..jak je poprasuje to porobię kilka zdjęć..ale tak nie przesadzając to samych śpioszków mam z 50 par i to wcale nie zniszczonych...
oczywiście mam kupione trochę nowych ubranek i jeszcze podokupuję, ale są na prawdę śliczne.
DSo kupienia została mi pościel, wózek kosmetyki, pieluchy no i te trochę ubranek.
oczywiście mam kupione trochę nowych ubranek i jeszcze podokupuję, ale są na prawdę śliczne.
DSo kupienia została mi pościel, wózek kosmetyki, pieluchy no i te trochę ubranek.
malgosia_76
Fanka BB :)
Kobietki,
Co do gruszek do nosa, to najlepsze sa te tradycyjne z apteki. Ale Joliku pod żadnym pozorem nie można jej wkładac do noska!
Przykładasz przy dziurce i ciągniesz. Żeby efekt był lepszy, to nasz pediatra prosił, aby końcówkę od gruchy, obciąć nożyczkami (w ten sposób unikniesz też niechcący wkładania gruchy do noska), tak aby po przyłożeniu końcówki do noska, dziura gruchy pokrywała się z dziurką noska. Wtedy wyciąga się wszystko ładnie i za pierwszym razem, więc i maluch się mniej denerwuje. Sprawdzone polecam.
Nozyczki do obcinania musza być bardzo ostre, żeby końcówka gruszki była gładka po obcieciu.
Co do gruszek do nosa, to najlepsze sa te tradycyjne z apteki. Ale Joliku pod żadnym pozorem nie można jej wkładac do noska!
Przykładasz przy dziurce i ciągniesz. Żeby efekt był lepszy, to nasz pediatra prosił, aby końcówkę od gruchy, obciąć nożyczkami (w ten sposób unikniesz też niechcący wkładania gruchy do noska), tak aby po przyłożeniu końcówki do noska, dziura gruchy pokrywała się z dziurką noska. Wtedy wyciąga się wszystko ładnie i za pierwszym razem, więc i maluch się mniej denerwuje. Sprawdzone polecam.
Nozyczki do obcinania musza być bardzo ostre, żeby końcówka gruszki była gładka po obcieciu.
witam!
mam pytanko odnośnie wanienki
zastanawiam się czy kupić taką zwykłą wanienkę czy może wyprofilowaną w środku z takimi leżaczkami dla dziecka od 0-6mies i 6-roczku
wydają się fajne, ale nie wiem tak naprawdę czy to dla dziecka będzie wygodne
może któraś z was używała takiej albo tak czy owak może coś doradzić
będę wdzięczna za pomoc
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60535550
tutaj adres do tej wanienki
mam pytanko odnośnie wanienki
zastanawiam się czy kupić taką zwykłą wanienkę czy może wyprofilowaną w środku z takimi leżaczkami dla dziecka od 0-6mies i 6-roczku
wydają się fajne, ale nie wiem tak naprawdę czy to dla dziecka będzie wygodne
może któraś z was używała takiej albo tak czy owak może coś doradzić
będę wdzięczna za pomoc
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60535550
tutaj adres do tej wanienki
Teddy
Październikowa mać
ooo... widze, że juz sie powoli za pranie bierzecie...
to ja mam pytanko, jak to jest z tymi ciuszkami...
bo że na 30-40 stopni, to oki, wiadomo, że w proszku dla dzieci - to też...
ale jak je prać, czy wszystkie na raz, czy raczej kolorami... bo one niby pastelowe, ale zawsze znajdzie się jakas mocniejsza w kolorze lamówka czy coś takiego, a bawełna lubi puszczać kolor, i to właśnie w zalezności od proszku...
jak sie te dziecięce proszki zachowują???
Dzidziusia nie dostałam, kupiłam Lovele...
to ja mam pytanko, jak to jest z tymi ciuszkami...
bo że na 30-40 stopni, to oki, wiadomo, że w proszku dla dzieci - to też...
ale jak je prać, czy wszystkie na raz, czy raczej kolorami... bo one niby pastelowe, ale zawsze znajdzie się jakas mocniejsza w kolorze lamówka czy coś takiego, a bawełna lubi puszczać kolor, i to właśnie w zalezności od proszku...
jak sie te dziecięce proszki zachowują???
Dzidziusia nie dostałam, kupiłam Lovele...
malgosia_76
Fanka BB :)
Teddy,
Ja prałam pastele z pastelami, granatu i czerwienie razem i oczywiście osobno biel. Wszystko ok.
Ja prałam pastele z pastelami, granatu i czerwienie razem i oczywiście osobno biel. Wszystko ok.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dziewczyny, byłam wczoraj na chwilke w centrum handlowym i nie mogłam się oprzeć... kupiłam dwa super komplety - bluza/ spodnie, a oprócz tego odkryłam wieszak z przecenami w mothercare, uznałam, że jak przecena to przecena, ponieważ moja Mama marzyła o kaftaniku takim klasycznym, mimo wszystko to kupiłam 2 - w paczce za 8 zł. Super sa, bnawełniane i mięciutkie. Pomyślałam, że za 6 zł to choćby nasza Natalia miała w nie lalki później ubierać to niech sobie ma
Małgosia, patrzyłam na kocyki pod Twoim kątem, ale były same niebieskie i jakies takie smutne.... z czerwonych rzeczy widziałam sukienki, więc niekoniecznie I oprócz tego smutne, borodwe kompleciki.
Małgosia, patrzyłam na kocyki pod Twoim kątem, ale były same niebieskie i jakies takie smutne.... z czerwonych rzeczy widziałam sukienki, więc niekoniecznie I oprócz tego smutne, borodwe kompleciki.
Podziel się: