reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Patrycja-faktycznie bardzo podobny ... kotek jest identyczny :-) Coraz więcej pojawia się tych ciepłych śpiworków, to znak, że czas przygotować się do zimy :-)

dziewczyny ja w sprawie gruszek do noska. czy ktoras z Was kupiła taką z cannpola z wymiennymi nasadkami ? czy to sie sprawdza ? moze ktoras z mamus, ktora juz uzywała wie cos na ten temat

Ja kupiłam ale z Baby Care, ale czy ona się sprawdzi ? aż strach pomyśleć, że coś takiego trzeba będzie włożyć do takiego malutkiego nosia ....

no własnie o taka podpowiedz mi chodziło. dzieki Ina. jakos te wymienne wkłady nie budza mojego zaufania. mam wrazenie ze zostana w nosie . ;)

witam... hmm... widzę, że jesteście do przodu z zakupami.. to mam prośbę może ktoś to zrobi za mnie, bo ja jakoś nie mogę się zebrać ;D

reklama
Dziewczyny a ja w ta nei dziele mam baby shower takze juz si enie moge doczekac.  Zdam wam relacije w poniedzialek z wszsytkiego co dostalam.

Do góry