reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
No ja jestem przekonana ze to dziewczyny. Na kazdym USG wychodzi ze Ola. Cp dp ciuszkow tp ja za bardzo za rozowym nei przepadam ale to bylo takie slodkie. Takze sie susilam, no mama mnie skusila ona placila ;D
A reszte ciuszkow to bardzo mi sie podobajoa, zielone i zolte. No ale bybylo jak by Ola sie okazala Olkiem hehehehe Ciekawe jak by w tym kompleciku wygladal??

A ja w końcu kupiłam to co miałam zaplanowane na miniony tydzień :-)

- materacyk: kokosowo-gryczany
- przewijak w miśki
- 3 szt. śliniaczków

nie macie pojęcia ile radości dały mi te zakupy, narreszcie coś zaczęło się dziać :-) HURRA !!!

ja dopiero wczoraj liste zakupow skonczylam, jak tylko nowy miesiac nadejdzie a z nim pieniazki, wybieramy sie reallizowac liste !!! Mam kilka fotek ubranek, ktore mi sie podobaly, wiec sprawa bedzie latwiejsza, choc to akurat rzeczy spoza listy ::) ;D

Anja a mnie tez lekarze mowia, ze to na 100% dziewczynka, a kolezanki maja zdania podzielone, dzisiaj w pracy mi powiedzialy, ze buzie mam pelna - na dziewczynke( chcialy delikatnie powiedziec, ze dzidzia zabiera mi urode ;)) a z ksztaltu brzuszka mowia :pewny chlopak :laugh: mieszaja tylko, ale ja i tak kupuje te rzeczy takie neutralne, chociaz jakbym zobaczyla cos takiego jak Twoje, to bym tez sie skusila, szczegolnie ten sweterek :)

Jolik, no to porob zdjecia przewijak mozesz pokazac- prawda? ;)
Sliniaczki tez. nie badz taka, ja tez mam przewijak w misie, moze mamy takie same?

Mati, to chyba tak bedzie, ze lista lista, a jak zobaczymy cos ladnego, to i tak kupimy. Tych moich komplecikow tez nie mialam na liscie ;) a moze daj zdjecia tego, co Ci sie podoba, mowilas, ze robisz w sklepach zdjecia :)

Orzech a gdzie moge znalezc liste Teddy? Zdjecie pokaze a co! Tylko jestem w pracy i zapomnialam kabelka do aparatu z daomu zabrac. Skleroza ciazowa :( Zapisze sobie, to moe jutro nie zapomne! ::)

Ja musze przyznac nie kupilam jeszcze nic dla dzidziusia choc wiem ze bedzie to chlopiec niewiem alr slyszalam jakies glupie przesady zeby lepiej nie zapeszac ale moze warto juz odwiedzic jakis sklepik ....

Dziewczyny a ja zdarzylam w ten weekend wybrac wszsytko dla dzidziusia. Szykuej sie na to impreze, zaraz wam podam link to bedziecie mogly zobaczyc.

reklama
Mati lista jest po raz pierwszy wyslana przez Jolika w tym watku na stronie 4
a wersja Teddy jest na str 16.

Ale fajnie bylo jeszcze raz ten watek przesledzic ;)

Do góry