reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Nadulka w końcu ma trampki. Kupiłam w coccodrillo ,miała w zeszłym roku 2 pary i dobrze się sprawdziły.I do tego jeszcze sliczne skarpetki.
Tusiekn,ja mam super torbe w super kolorach- fiolet+zieleń+róż+żółty :tak:

reklama
Zuzia tez ma trampki z coccodrillo kolejny raz. Jestem z nich bardzo zadowolona, no i Zuzia mysle ze tez. :tak:

Natalia ma dwie pary tenisówek, ale nie wiem jakiej firmy, wczoraj poszła w pantofelkach na długi spacer, a, że ma poobijane i poranione nogi od hulajnogi i innych aktywnosci to ją nogi bolały i wróciła w nowych tenisówkach - jak wyznała Natalia "babcia dała 20 zł" :-)

Ja mam niby coccodrillo pod nosem, ale jakoś rzadko tam wchodzę :-) Więc nie wiem :-) Natalia w ubiegłym roku miała bennetona, bardzo fajne, tez niedrogie były.

a to nasz ostatni zakup na allegro. sukieneczka next za całe 7,5zł!! :tak:
w rzeczywistości jest zdecydowanie ładniejsza. Konrad mój stwierdził, że chyba sobie dziewczyna nie może wydarować, ze sprzedała ją za taka cenę.

Załączniki

• 345672664.jpg
    345672664.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 24
Ja kupiłam Natalce genialną spódniczkę też za jakąs obł,ędną kwotę w sylu 7-9 zł. Kompletnie nieużywana, superowa, najfajniejsze jest o, że może być i wyjściowa i codzienna, zalezy od góry i butów.

reklama
Do góry