reklama
mała26
Październikowa mama 2005
kochana nie no większość w weekend lub @, noa ale czasem jak jest okazja... bo kiedy mam robić w sklepach kóre sa czynne do 17? Jak ja zarazna szkolenie biegne!
A I ligii nie ma... i kto mi będzie wtórował dziś? TTTTEEEEEDDDDDYYYYYYY!!!!
a bluzeczki zwykłe na ramiączkach biała i różowa (mocny róż) pod sweterki lub marynarki na cieplesze dni. Nareszcie je kupiłam, bo już od dawna nie mogłam nigdzie takich kupić. Tak samo jak zwykłą całą biała z krótkim rękawkiem, za 38 zeta ją kupiłam nareszcie wczoraj!
A I ligii nie ma... i kto mi będzie wtórował dziś? TTTTEEEEEDDDDDYYYYYYY!!!!
a bluzeczki zwykłe na ramiączkach biała i różowa (mocny róż) pod sweterki lub marynarki na cieplesze dni. Nareszcie je kupiłam, bo już od dawna nie mogłam nigdzie takich kupić. Tak samo jak zwykłą całą biała z krótkim rękawkiem, za 38 zeta ją kupiłam nareszcie wczoraj!
mała26
Październikowa mama 2005
i ja i ja! :-)
tusiekn ja jakoś nie mopge się przekonać, bo wolałabym najpierw przymierzyć zanim coś kupię! Chociaz dzis te bluzeczki były bez przymeirzenai kupione. Ale w quelle pewnie nie zamawiaąłbym bluzeczek za 38zł, które założę pod marynarkę. ;-)
tusiekn ja jakoś nie mopge się przekonać, bo wolałabym najpierw przymierzyć zanim coś kupię! Chociaz dzis te bluzeczki były bez przymeirzenai kupione. Ale w quelle pewnie nie zamawiaąłbym bluzeczek za 38zł, które założę pod marynarkę. ;-)
Ja czasami zamawiam. Rzeczy są w bardzo dobrym garunku, tylko pamietaj, żeby sie dobrze wymierzyć i trzymać ich tabeli rozmiarów. rozmiary tez sa zawyżone szczególnie dla maluszków.Dziewczyny z zamawiacie cos z Quelle? Tam maja fajne ciuchy i prawdopodobienstwo, ze nie spotkamy kogos w takich ciuchach;-)
reklama
Podziel się: