reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Mała - pochwal się, pochwal. A z innej beczki - a Ty wszystkie zakupy robisz w godzinach pracy??? ;-)

kochana nie no większość w weekend lub @, noa ale czasem jak jest okazja... bo kiedy mam robić w sklepach kóre sa czynne do 17? Jak ja zarazna szkolenie biegne!

A I ligii nie ma... i kto mi będzie wtórował dziś? TTTTEEEEEDDDDDYYYYYYY!!!!

a bluzeczki zwykłe na ramiączkach biała i różowa (mocny róż) pod sweterki lub marynarki na cieplesze dni. Nareszcie je kupiłam, bo już od dawna nie mogłam nigdzie takich kupić. Tak samo jak zwykłą całą biała z krótkim rękawkiem, za 38 zeta ją kupiłam nareszcie wczoraj! :tak:

nie no, jasne:-)
Ja sie niedługo wybieram do benettona po bluzeczki z krótkim rękawkiem, podobno teraz jest masa kolorów, a moje dośc zużyte, żeby ie powiedziec całkiem zuzyte;-)

Dziewczyny z zamawiacie cos z Quelle? Tam maja fajne ciuchy i prawdopodobienstwo, ze nie spotkamy kogos w takich ciuchach;-)

i ja i ja! :-)

tusiekn ja jakoś nie mopge się przekonać, bo wolałabym najpierw przymierzyć zanim coś kupię! Chociaz dzis te bluzeczki były bez przymeirzenai kupione. Ale w quelle pewnie nie zamawiaąłbym bluzeczek za 38zł, które założę pod marynarkę. ;-)

Dziewczyny z zamawiacie cos z Quelle? Tam maja fajne ciuchy i prawdopodobienstwo, ze nie spotkamy kogos w takich ciuchach;-)
Ja czasami zamawiam. Rzeczy są w bardzo dobrym garunku, tylko pamietaj, żeby sie dobrze wymierzyć i trzymać ich tabeli rozmiarów. rozmiary tez sa zawyżone szczególnie dla maluszków.

Nigdy jeszcze nie zamawiałam w Quelle ale kupilismy Weronice przepiękny beret w H&M, teraz tylko płaszczyk i eh fajnie jest mieć córeczkę!

reklama
Fakt:-) Fajnie mieć córeczkę:-)
Ja z zakupami czekam do kolejnego miesiąca... a wtedy chyba zaszaleję;-)

Do góry