reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Ja kupiowałam kilka razy,z róznym skutkiem, zdarzyło mi się i odeslac ubrania do nich i być zadowoloną bardzo. ale nie mam oporów przed kupowaniem u nich bo wiem, ze mogę odeslac jak coś mi nie do końca leży.

Mam pytanie:
Czy ktoś ma poleconego sprzedawcę na allegro który sprzedaje piżamki dla dzieci, dwuczęściowe?
Musze zmienić Natalce, bo rozpina namiętnie zatrzaski i szlag mnie trafia jak je milionowy raz zapinam, a jak patzryłamw mothercare to drogie mocno były,a ja teraz weszłam w plan oszczędnościowy;-)

ja kupuje na allegro pizamki early days, jest ich mnostwo, i jakosciowo tez sa w porzadku...

natomiast co do polecenia... no coz... od roku regularnie kupowalam i pizamki i bodziaki u jednej dziewczyny, jeszcze do niedawna miala 3000 pozytywow, ale w ciagu ostatniego miesiaca dorobila sie kilkudziesieciu negatywow, zniknela kompletnie z allegro i ma zawieszone konto... wiec jak widac, wszystko moze sie zdarzyc...

U nas królują śpiochy lub półśpiochy i podkoszulka do spania. I na razie nie zmieniamy. Ale widziałam w reserwed letnie piżamki dla dam i są super, na pewno kupię;-)

Nie widziałam w auchan .....al e może niezbyt dobrze patrzyłam?;-)

Za to wieczorem byłam w coccodrillo i jest sporo ładnych wiosennych i letnich rzeczy dla dzieci.

bo to jakis czas temu bylo, ale szczerze mowiac ja tez nie widzialam. wypatrzyla babcia.

coccodrillo mam zaliczone.

reklama
Poszłam sobie na zakupy i co kupiłam: polar, body na ramionka, podkoszulke do spania, kapcie, rybaczki dżinsowe i wszystko oczywiscie dla córuni.:-D

Teraz Mateusz pojechał po kurtkę do coccodrillo

Do góry