reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Magdusiek - super zakupy! Ja też przymierzałam się do tego wózka! Ma wszystko co potrzeba! Z łóżeczka które kupiłaś wyjmują się szczebelki ;)  A wyjmuje się je jak dziecko już chodzi i wtedy może samo wchodzić i wychodzić z łóżeczka! A jeśli chodzi o wanienkę to ja planuję kupić taką na stelażu, bo w łazience mam prysznic ;)  A przewijak kupię taki co można go kłaść na łóżeczko!

reklama
ja mam tak wstawione łożeczko ze przewijak nie spełni swojego zadania. odkryliśmy to ostatnio i troche sie podłamałam bo musimy kupic stojący przewijak lub małą komodę :(

Dzieki Lindsay. Pamietam, ze ktos kupowal materacyk kokosowo-gryczany w necie, Jolik to nie Ty przypadkiem? Moglabys mi podac adres strony? W Poznaniu widzialam go za 108zł !!

My sie zastanawialismy nad polka do przewijania - ta z IKEA, ale stwwierdzilismy ze jezeli mamy kupowac juz specjalnie mebel pod przewijak to juz lepiej kupic komode; nasze łozeczko nie ma obnizanego boku, trudno wiec bedzie przewijac dzieciatko w lozeczku.. :(

łożeczko stoi między naszym łożkiem i szafą i jest mało miejsca zeby swobodnie przewinąć dziecko a co dopiero postawić jakies podreczne rzeczy jak np oliwka, pieluchy. tez na poczatku myśleliśmy ze bedzie ok. niestety. :( tym bardziej ze musimy zostawic troche przestrzeni do wstawania z łozka i do szafy.

mati my mamy tylko 60 cm szerokosci zeby cos wstawić. komoda odpada bo te najmniejsze to okolo 75 cm, ale jescze szukam. wiec pewnie kupimy ten stelaż z ikei.
u mnie materac gryka-kokos kosztuje 92 zł, ale Orzech pisała ze kupiła za 75 wiec jeszcze szukam

Lindsay - ja kupiłam taki materac ale nie przez internet. Kupiłam go w sklepie za 78 zł.
Zobacz tutaj jest po 65 zł + koszty wychodzi mniej więcej to samo co ja w sklepie:

http://www.maluszek.com.pl/pokaz.ph...0c154f28643&nazwag=Do spania&nazwak=Do spania

Jeżeli chodzi o stanowisko do kąpieli. Oglądałam w Smyku wanienki ze stelażem one niemiłosiernie się chyboczą, nie są stabilne. Rurki ceiniutkie - szczerze to bałabym się kąpać tam swojego maluszka. Kąpiel będę urządzała na swoim łózku :-

Doxa pisze:
Magdusiek - Z łóżeczka które kupiłaś wyjmują się szczebelki ;)  A wyjmuje się je jak dziecko już chodzi i wtedy może samo wchodzić i wychodzić z łóżeczka!
Doxa Bardzo dziękuję. Jak miło, że ktoś pyta o różne rzeczy będąc w sklepie. My weszliśmy, i tylko kombinowaliśmy - co jeszcze nam potrzeba, a można od razu załatwić. Bo mój Kamil wyjeżdża za tydzień na miesiąc, po jego powrocie planujemy wyjechać na tydzień, a następnie znów będzie bardzo zajęty, więc chcieliśmy te największe zakupy załatwić już teraz.
I powiem Wam, że już się nie mogę doczekac kiedy to wszystko będzie porozstawiane, a Mała Mieszkanka zamieszka z nami w innej wersji niż brzuszkowa. Ale za to kompletnie zignorowałam kosmetyki itp.

reklama
widzicie ja mam stelaż z grubego plastiku. wiem ze te metalowe to niekoniecznie naprawde bardzo stabilny.
dzieki Jolik  za link. a w którym sklepie kupilas ?

Do góry