reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
kurcze dziewczyny piszcie więcej o takich zabawkach. :tak: Skąd wy to bierzecie? ciągle coś nowego wymyślacie. Świetne są te gry. już czuje, że zuzia byłaby zachwycona. Niewiecie zcy w tesco można to kupic? bo u nas auchan nie uświadczysz. ;-)

Mała - ja misia kupowałam u takiej pani na allegro polecanej kiedyś przez Kasię. A gry są w większości supermarketów i sklepów zabawkowych, granna to znana firma i powinnas jej produkty znaleźć u siebie.

Kasiek74 dzięki, rodzice byli akurat w auchan i zakupili (ale stempelków nie znaleźli :no: trudno kupiłam jej takie dziurkacze w Tchibo. A Filipowi kupie chyba wersję przebijaka w ikei. I juz widzę jak będą się nawalać młotkami :-D

Mała, jak pisze Magduś, granny rzeczy są w większości sklepów. Nie wszystkie gry sa godne polecenia, ale większość.

reklama
Drzewko, bo pewnie szukali małych stempelków, a one sa ogromne.I pudło i stemple. W pracy dziewczyny zachwycone nimi były.

Do góry