reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - ja ostatnio kupiłam Natalce nowe dzinsy, kilka par rajstop i bluzę, z letnimi się wstrzymuję, część sukienek wciąz dobra, bluzeczki z krótkim rękawem nosi przez cały rok więc sporo dobrych jest w szafie, full spódniczek, szczególnie dzinsowych ma, a oprócz tego ma kilka par krotkih spodenek które dostała jesienią od starszej koleżanki. Zobaczymy co będzie za jakiś czas, mam wrażenie, ze Natalia non stop wyrasta z rajstop i że nie ma dobrych spodnmi pócz dresowych,s ame za krótkie ;-)
Z rajstopkami u nas tez tak ! Ciąglemamy jakieśmałe- teraz kupujena 104/110 z gatty i te moga byc.
Przekopałam szafę z letnimi rzeczami i mało tam wszystkiego co dobre.
choć ostatnio nie narzekam,dostaję mnóstwo rzeczy od koleżanki po jej córeczce choć niektóre rzeczy jeszcze za duże.Ciuszki sliczne. Czapek mamy chyba już z 10. mamy obiecane i letnie rzeczy, ale wiesz Magduś , zakupy sprawiaja taka frajdę !;-):-)
Przekopałam szafę z letnimi rzeczami i mało tam wszystkiego co dobre.
choć ostatnio nie narzekam,dostaję mnóstwo rzeczy od koleżanki po jej córeczce choć niektóre rzeczy jeszcze za duże.Ciuszki sliczne. Czapek mamy chyba już z 10. mamy obiecane i letnie rzeczy, ale wiesz Magduś , zakupy sprawiaja taka frajdę !;-):-)
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Ja jeszcze letnich nie kupuję, sądzę, że sporo będzie jeszcze dobrych ubranek. Ale muszę kupić nowe butki (noga memu dziecku urosła, czy co? ;-)) no i nie wiem co tu zrobić, pogoda nie wiadomo jaka! Pewnie na jakiś adidaskach się skończy.
Podziel się: