reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
:-D przesadzasz Kasiu. A niby cos kupuje a wydaje mi sie, ze nie mam w czym chodzic. Wiec dzisiaj kupilam sobie dzinsy:-p

Tusiekn tak chyba wszystkie mamy, niby ciągle coś kupujemy, niby szafa się nie domyka, ale ciągle pojawia się "ja nie mam co na siebie włożyć" ;-)

Ja ostatnio nie wiele kupowałam, bardzo niewiele i mam silną potrzbę odświeżenia szafy!!

Czy Wy juz tez zaczynacie zakupy na letni okres dlaWaszych maluszków? Bo mnie juz chyba opetało letnie szaleństwo,mimo,że aura za oknem zimowa :-)

Kasiu - ja ostatnio kupiłam Natalce nowe dzinsy, kilka par rajstop i bluzę, z letnimi się wstrzymuję, część sukienek wciąz dobra, bluzeczki z krótkim rękawem nosi przez cały rok więc sporo dobrych jest w szafie, full spódniczek, szczególnie dzinsowych ma, a oprócz tego ma kilka par krotkih spodenek które dostała jesienią od starszej koleżanki. Zobaczymy co będzie za jakiś czas, mam wrażenie, ze Natalia non stop wyrasta z rajstop i że nie ma dobrych spodnmi pócz dresowych,s ame za krótkie ;-)

Z rajstopkami u nas tez tak ! Ciąglemamy jakieśmałe- teraz kupujena 104/110 z gatty i te moga byc.
Przekopałam szafę z letnimi rzeczami i mało tam wszystkiego co dobre.
choć ostatnio nie narzekam,dostaję mnóstwo rzeczy od koleżanki po jej córeczce choć niektóre rzeczy jeszcze za duże.Ciuszki sliczne. Czapek mamy chyba już z 10. mamy obiecane i letnie rzeczy, ale wiesz Magduś , zakupy sprawiaja taka frajdę !;-):-)

Kasiu - wiem :-)
Ja Natalce kupuję czasem jeszcze 92/98, czasem 98/104, zależy od firmy, ale cubusowe na 98 a ok. Ale Natalka jest drobna, jak widze dzieci w jej wieku to jest drobniejsza.

reklama
Ja jeszcze letnich nie kupuję, sądzę, że sporo będzie jeszcze dobrych ubranek. Ale muszę kupić nowe butki (noga memu dziecku urosła, czy co? ;-)) no i nie wiem co tu zrobić, pogoda nie wiadomo jaka! Pewnie na jakiś adidaskach się skończy.

Do góry