reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

hi, hi niezła ta Weronika!!

Tusiekn no z jakimi, jakimi?

Ja od czasów ciąży chodzę na niskich obcasach, często płaskich i na ten sezon wiążę nadzieje z wysokimi obcasami :-) No, ale muszą być wygodne, dlatego przetestuję Bronxy. A kiedyś chodziłam wyłącznie w szpilkach! Nigdy bym nie uwierzyła, że 3 lata będę chodzić bez obcasów, nigdy!

reklama
ja bardzo lubie sportowe, glownie dlatego jak chodzimy na spacery. Tylko mnie za dresiare nie wezcie;-)ale na obcasie rowniez bardzo lubie, ale tylko na krotkie wyjscia. Doxa a Ty w takich szpilach to na spacery chodzilas tez?

Kochana wszędzie! Ale z Olim to nie! Tak jak pisałam od 3 lat noszę się na płasko, ew. niski obcas! No więc marzą mi się obcasy, wysokie!!!

Ja nie kocham obcasów i nie moge nosić ...
Magduś, ja myślę, że Twoje wszystkie buty są jedyne ,niepowtarzalne i z charakterem :tak:
Tusiekn, no zdradź jakie buty Ci sie marzą.

Ja to bym sobie kupila jeszcze jakies sportowe, ale biale:-) no i na japonki sie nie moge doczekac.

:-) czerwone mi sie tez marza, ale nie takie wysokie, ale nie mam czerwonego plaszcza, ewentualbie do torebki.

Czerwone genialne do wszytskiego innego, byle nie czerwinej torebki, Tusiekn - ani się waż włożyć czerwonej torebki i takich samych butów, od chyba dwóch czy trzech sezonów to zestawienie zakazane ;-)
Kasiu - dzięki :-)
Doxa - takie z Venezii, ktore kupowałam z bratem ciotecznym i przy zakupie kazałam mu milczeć, bo i tak kupię, a on poprosił, zebym przynajmniej z nimw nich nie chodziła, a ja o tym na śmierć zapomniałam i pojechałam w nich na jego imprezę poprawinową ;-)

reklama
:-D Magdusiek wiem wiem, smiac mi sie chcialo bo ostatnio widzialam taka pania jak szla dumnie do kosciola i miala czerwone szpilki+czerwona torebka+oczodu...pny szalik.

Do góry