reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

W Bydgoszczy trafiłysmy na przeceny w H&M,tzn nie było dużorzeczy, ale każda coś złapała- przecenione rzeczy były dodatkowo przy kasie przeceniane na nastepne 50%. Kupiłam dla Nadulki bluzeczkę w kwiatuszki, tuniczkę z cienkiej wełenki. W 5_10-15 bluzeczkę i w Smyku buty na wiosnę - zielone z kwiatkami,na rzepkę. Rany moje dziecko nosi rozmiar 25 !!!:szok: A no i jeszcze tuniczke letnia w C&A za całe 12, 90 . Dawid dostał spodnie ,ja sweterek,Mati nic( ale całą masę rzeczy dostała wcześniej) ,Krzysiek kwe Tchibo ( specjalną w kremie ):-D

reklama
Kasiek to zakupy widze udane bardzo:-) Natek tak jak Nadia nosi 25, teraz szukam cos przed kosteczke, naraie chodzi w Bartkach za kostke.
A ja kupilam sobie wczoraj buty sportowe i zakieto-kurtke, jeszcze troche i moge w nia wskoczyc. Dzisiaj kupilam nie zamierzajac buty do niego, czarne takie bardziej wygodne. Brakuje mi ewidentnie jakis spodni, dzinsow, eleganckich i jakis jasnych no i oczywiscie torebek wszelakich;-)

No, no szalejecie dziewczyny! Ja w ramach wiosny i wszechobecnych kolorów zakupiłam wczoraj płaszczyk ... czarny :-) W Reserved czerwone płaszczyki widziałam tylko w katalgu, na wieszakach zostały się tylko krótkie czerwone kurteczki. Za to kupiłam tam Olinkowi fajne kalosze!

Ja Natalce jakiś czas temu kupiłam buty 25, ale jeszcze sa za duże, takie cienkie kozaczki za kostkę. Wiosenne. Póki co chodzi głównie w adidasach.
A dla siebie - nie wiem, jakoś nic mi sie w sklepach nie podoba, a jak coś ma fajny fason to materiał albo wykonanie takie sobie. Chyba nie umiem szukać sądząc po Waszych zakupach ;-)

Magdusiek a miałaś buty marki Bronx? Ponoć są bardzo wygodne, a i fasony mają całkiem ciekawe.

Podsumowując moje wielekie wyjście na zakupy, na które tak czekałam, to oczywiście najbardziej obłowił się Oli, którego nie było na tych zakupach :-) Dostał 2 bluzeczki, 2 pary spodni i kalosze. Ja wspomniany wyżej płaszczyk/kurtkę, a tata aż 5-pak skarpetek ;-)

reklama
Do góry