W Bydgoszczy trafiłysmy na przeceny w H&M,tzn nie było dużorzeczy, ale każda coś złapała- przecenione rzeczy były dodatkowo przy kasie przeceniane na nastepne 50%. Kupiłam dla Nadulki bluzeczkę w kwiatuszki, tuniczkę z cienkiej wełenki. W 5_10-15 bluzeczkę i w Smyku buty na wiosnę - zielone z kwiatkami,na rzepkę. Rany moje dziecko nosi rozmiar 25 !!! A no i jeszcze tuniczke letnia w C&A za całe 12, 90 . Dawid dostał spodnie ,ja sweterek,Mati nic( ale całą masę rzeczy dostała wcześniej) ,Krzysiek kwe Tchibo ( specjalną w kremie )
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Kasiek to zakupy widze udane bardzo:-) Natek tak jak Nadia nosi 25, teraz szukam cos przed kosteczke, naraie chodzi w Bartkach za kostke.
A ja kupilam sobie wczoraj buty sportowe i zakieto-kurtke, jeszcze troche i moge w nia wskoczyc. Dzisiaj kupilam nie zamierzajac buty do niego, czarne takie bardziej wygodne. Brakuje mi ewidentnie jakis spodni, dzinsow, eleganckich i jakis jasnych no i oczywiscie torebek wszelakich;-)
A ja kupilam sobie wczoraj buty sportowe i zakieto-kurtke, jeszcze troche i moge w nia wskoczyc. Dzisiaj kupilam nie zamierzajac buty do niego, czarne takie bardziej wygodne. Brakuje mi ewidentnie jakis spodni, dzinsow, eleganckich i jakis jasnych no i oczywiscie torebek wszelakich;-)
Doxa
No, no szalejecie dziewczyny! Ja w ramach wiosny i wszechobecnych kolorów zakupiłam wczoraj płaszczyk ... czarny :-) W Reserved czerwone płaszczyki widziałam tylko w katalgu, na wieszakach zostały się tylko krótkie czerwone kurteczki. Za to kupiłam tam Olinkowi fajne kalosze!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja Natalce jakiś czas temu kupiłam buty 25, ale jeszcze sa za duże, takie cienkie kozaczki za kostkę. Wiosenne. Póki co chodzi głównie w adidasach.
A dla siebie - nie wiem, jakoś nic mi sie w sklepach nie podoba, a jak coś ma fajny fason to materiał albo wykonanie takie sobie. Chyba nie umiem szukać sądząc po Waszych zakupach ;-)
A dla siebie - nie wiem, jakoś nic mi sie w sklepach nie podoba, a jak coś ma fajny fason to materiał albo wykonanie takie sobie. Chyba nie umiem szukać sądząc po Waszych zakupach ;-)
Doxa
Magdusiek a miałaś buty marki Bronx? Ponoć są bardzo wygodne, a i fasony mają całkiem ciekawe.
Podsumowując moje wielekie wyjście na zakupy, na które tak czekałam, to oczywiście najbardziej obłowił się Oli, którego nie było na tych zakupach :-) Dostał 2 bluzeczki, 2 pary spodni i kalosze. Ja wspomniany wyżej płaszczyk/kurtkę, a tata aż 5-pak skarpetek ;-)
Podsumowując moje wielekie wyjście na zakupy, na które tak czekałam, to oczywiście najbardziej obłowił się Oli, którego nie było na tych zakupach :-) Dostał 2 bluzeczki, 2 pary spodni i kalosze. Ja wspomniany wyżej płaszczyk/kurtkę, a tata aż 5-pak skarpetek ;-)
reklama
Podziel się: