reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Magduś bo ileż można kupować, a Ty w tym wiedziesz prym! Nie dziwię Ci się, że wszystko Ci się opatrzyło ;-)

reklama
Magdusiek nie generalizowałabym ;-) Jak dobrze się tam poszpera, to zawsze coś się znajdzie, to tak jak z Ikei, nie sposób wyjść z pustymi rękami ;-)

Dziewczyny wyprzedaż to tylko PRETEKST do spotkania się! :-)

Kasiek a co ciekawego przywozisz z Bydgoszczy? Pochwal się!!!

Doxa, jasne , że dobry pretekst. :tak:
A w Bydgoszczy ostatnio wykupuje kolekcje bluzeczek z 5-10-15 ;-) ponadto spodnie w cameyu- sztruksy, podobne jak kupiłam z Tobą te czarne, no i regularnie łapię cos w H&M.
Wiesz,ja jeżdę tam z koleżanka,która kocha bieganie po sklepach,nie wiem czy wytrzymam ten maraton:-D

Kasiu - dasz radę, nastepnym razem nas pogonisz :-)
Ja ostatnio kupuje głownie rajstopy dla Natalki i wściekam się, ze rajstopy dla dzieci sa takie drogie.
I wydaję duuużo pieniędzy na swoje wizyty lekarskie, jak nie kolano to badania kontrolne u gina itd. I też się wściekam, bo to takie wydatki, których nie widać w szafie czy mieszkaniu.

Magduś,wiesz z Wami zakupy wyglądaja inaczej- przede wszystkim szukamy coś dla dzieci w tym samym wieku, zachwycamy się sukieneczkami,bluzeczkami i tp.A koleżanka kocha kupowac przede wszystkim sobie i to w sklepach typu Solar czy monnari- czyli nie na moją kieszeń.Ale pewnie,że dam radę, czasemjest wesoło,bo jest jeszcze trzecia koleżanka;-)

Coś wątek malo uzywany.czyżby nikt nie robił zakupów ?! :szok:
mamusie z Warszawy proszę natychmist pisać co i gdzie ! może w sobote wpadnę na zakupy do stolicy....

reklama
Kasiek przebrane wszystko ;-) Więc nie ma znaczenia gdzie pojedziesz, coś jeszcze wygrzebiesz, na bank - zależy też czego szukasz - ale wszędzie końcówki!

Do góry