reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dziewczyny polecam Wam puzzle dla naszych maluchów. Oli dostał na Mikołajki i strasznie mu się spodobały, kupiliśmy mu kolejne pudełko!
W każdym pudełku są 4 układanki. Jedna składa się z 4 puzzli, druga z 6, trzecia z 9 i czwarta z 12 puzzli. Super sprawa. Naprawdę polecam.
jqakiś link podaj proszę beo nie wiem o co chodzi

reklama
jakoś nie wpadły mi w ręce takie puzzle,chociaż znam je zpracy. Ale u nas króluje FIFI,więc zakupione puzzle z fifi na 12 i 24 elementy. Zobaczymy co z tego bedzie.
narazie wyrzucała takie po chłopcach 100 elementowe z rozkazem-mama układaj!

Natalia własnie dostała od MIkołaja gitarę elektryczną ;-) na baterie. I teraz gra... spać to chyba nie pójdzie ;-)

Dziewczyny od 23.01 ruszają obniżki od obniżonych cen w Peeku - Kasiek mamy pretekst by się spotkąć ;-)

Jasne Doxa :tak: tylko wiesz ja każdy wyjazd do Bydgoszczy kończę zakupami ;-) nie wiem czy do tego czasu starczy mi funduszy;-)

Ja chciałam tylko dodać, ze w peaku niewiele już zostało, no chyba, ze ktoś nosi rozmiar słonia :-) Tam największy wybór był 2 tygodnie temu.

Magdusiek nie generalizowałabym ;-) Jak dobrze się tam poszpera, to zawsze coś się znajdzie, to tak jak z Ikei, nie sposób wyjść z pustymi rękami ;-)

Dziewczyny wyprzedaż to tylko PRETEKST do spotkania się! :-)

Kasiek a co ciekawego przywozisz z Bydgoszczy? Pochwal się!!!

reklama
Doxa - kupić zawsze można tylko wiesz, kupować dla samego kupowania trochę bez sensu ;-) Albo mnie się gusty zmienił, mam wrażenie, że z ikea też przez ostatnie mieisące wychodze z pustymi rękoma ;-)

Do góry