reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - ale dla wszytskich czy dla dzieci?
Natalia dostanie baby anabell czy jak jej tam, marzenie z pierwszego mijsca na liście do Św MIkołaja, dostanie lego z bobem budowniczym, z koparka i dźwigiem, jakiś domek dla lalek, albo fisher proce albo duplo, najprawdopodobniej kombinezon, pewnie jakies inne ubranka w stylu blzueczki itd (sukeinek ma dośc i butów też mimo,z ę moja babcia miała taki pomysł, ale nie przejdzie u mnie), dostanie garnuszki, kredki, płyty z muzyką.
Natalia dostanie baby anabell czy jak jej tam, marzenie z pierwszego mijsca na liście do Św MIkołaja, dostanie lego z bobem budowniczym, z koparka i dźwigiem, jakiś domek dla lalek, albo fisher proce albo duplo, najprawdopodobniej kombinezon, pewnie jakies inne ubranka w stylu blzueczki itd (sukeinek ma dośc i butów też mimo,z ę moja babcia miała taki pomysł, ale nie przejdzie u mnie), dostanie garnuszki, kredki, płyty z muzyką.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Starszych dzieci u nas nie ma, a dla restzy to będą na pewno perfumy, gry komputerowe, ksiązki, jedwabna koszulka nocna, kolczyki, korale, rzeczy do domu, też kalendarze z Natalią, nie bardzo mam pomysł dla rodziców, musze pochodzić po sklepach i poszukać. Teraz nie pamiętam co tam pakowałam. Ale jak mi się przypomni to napisze.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko, w Świecie dziecka na targówku było sporo bujanych rzeczy, specjalnie na te mordki nei patrzułam, ale wydawało mi się, ze w miarę normalne. TYlko wiesz, tam jest kaszana, bo nie można dziecka posadzić, więc spylałam z tego sklepu dośc szybko, bo moje wcale nie czeka az je ktoś posadzi, sama wchodzi. I zdjęłam ją z leżaczka, dwóch koników i jakiegoś wielkiego smaochodu :-) Pewnie podobnie będzie na Towarowej - w sensie ilości bujanek, nie wiem gdzie Ci wygodniej.
reklama
Podziel się: