reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Doxa - ale dla wszytskich czy dla dzieci?
Natalia dostanie baby anabell czy jak jej tam, marzenie z pierwszego mijsca na liście do Św MIkołaja, dostanie lego z bobem budowniczym, z koparka i dźwigiem, jakiś domek dla lalek, albo fisher proce albo duplo, najprawdopodobniej kombinezon, pewnie jakies inne ubranka w stylu blzueczki itd (sukeinek ma dośc i butów też mimo,z ę moja babcia miała taki pomysł, ale nie przejdzie u mnie), dostanie garnuszki, kredki, płyty z muzyką.

Starszych dzieci u nas nie ma, a dla restzy to będą na pewno perfumy, gry komputerowe, ksiązki, jedwabna koszulka nocna, kolczyki, korale, rzeczy do domu, też kalendarze z Natalią, nie bardzo mam pomysł dla rodziców, musze pochodzić po sklepach i poszukać. Teraz nie pamiętam co tam pakowałam. Ale jak mi się przypomni to napisze.

a mnie bez postępów. tylko se kawiarkę na prezent zamówiłam :tak:. Dziewczyny poszukuję ślicznego konika na biegunach z mordką jak konik a nie jak COŚ. Ktoś widział?

Drzewko, w Świecie dziecka na targówku było sporo bujanych rzeczy, specjalnie na te mordki nei patrzułam, ale wydawało mi się, ze w miarę normalne. TYlko wiesz, tam jest kaszana, bo nie można dziecka posadzić, więc spylałam z tego sklepu dośc szybko, bo moje wcale nie czeka az je ktoś posadzi, sama wchodzi. I zdjęłam ją z leżaczka, dwóch koników i jakiegoś wielkiego smaochodu :-) Pewnie podobnie będzie na Towarowej - w sensie ilości bujanek, nie wiem gdzie Ci wygodniej.

Na Towarowej może być mniej, tam duuużo wózków, a mało zabawek. Ten na Targówku bardziej "zabawkowy" sklep.

reklama
Doxa - nie, bo ten na Towarowej powiększyli. I ma teraz bardzo dużo zabawek, też dla starszych dzieci, iedyś był bardziej niemowlęcy. Byłam w szoku niedawno jak tam zajrzałam przy oakzji poszukiwania mebli.

Do góry