reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Oj, Doxa zaczęła, a ja nawet zapomniałam się pochwalić. Ja też kupiłam Natalce buty na zime, ale do wiosny nie starczą, albo uda mi się wymienic na rozmiar większy alhbo za jakiś czas kupię drugie.
Ale oprócz tego moja córka dostała buty od mojego Taty. No cóż, pówiem jedno, też bym takie chciała. Brązowe kozaczki, na suwak, obłęd.
Ale oprócz tego moja córka dostała buty od mojego Taty. No cóż, pówiem jedno, też bym takie chciała. Brązowe kozaczki, na suwak, obłęd.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Mam spodnie takie jak narciarskie i oprócz tego zimowa kurtkę. Nie przymierzałam Natalce razem tego, musze zoabczyc kolorystycznie jak wygląda, ale nie wykluczam, że dokupię jej jeszcze kurtkę bardziej do spodni. Chociaz pewnie Natalka bardziej będzie w jednoczęsciowym jeździć.
Teddy
Październikowa mać
ja sie jutro przejade BC/Reduta... moze mi sie rozjasni troche w kwestii kombinezonow...
w sumie wolalabym jednoczesciowy, bo obawiam sie, ze w dwuczesciowym Krystian mialby gracje przybysza z matplanety... no bo to w sumie dwie warstwy pikowane i strasznie grubo...
tyle, ze nie wiem znajde cos na jego... hmmm... nietypowa figure... ;-)
zreszta pojade, przymierze i zobacze...
aha... no i niezaleznie kurteczke chce kupic, bo jak bedzie pow 0 st. to chyba za cieplo na kombinezon...
wczoraj polowalam na allegro na jedna, ale za drogo poszla...
o butach nawet nie chce mi sie myslec... :dull:
w sumie wolalabym jednoczesciowy, bo obawiam sie, ze w dwuczesciowym Krystian mialby gracje przybysza z matplanety... no bo to w sumie dwie warstwy pikowane i strasznie grubo...
tyle, ze nie wiem znajde cos na jego... hmmm... nietypowa figure... ;-)
zreszta pojade, przymierze i zobacze...
aha... no i niezaleznie kurteczke chce kupic, bo jak bedzie pow 0 st. to chyba za cieplo na kombinezon...
wczoraj polowalam na allegro na jedna, ale za drogo poszla...
o butach nawet nie chce mi sie myslec... :dull:
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Dziewczyny, już niedługo Mikołaj później święta może byśmy wrzucały linki ciekawych "prezentów" dla naszych dzieciaczków?
Ja dzisiaj znalazłam fajny autobusik i chyba na Mikołaja moje dziecię właśnie coś takiego otrzyma :-) Chyba, że któraś z Was przedstawi jakąś atrakcyjniejszą zabawkę :-)
MEGA EDUKACJA - BUS - FARMA - KILKANAŚCIE FUNKCJI (135887443) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dzisiaj znalazłam fajny autobusik i chyba na Mikołaja moje dziecię właśnie coś takiego otrzyma :-) Chyba, że któraś z Was przedstawi jakąś atrakcyjniejszą zabawkę :-)
MEGA EDUKACJA - BUS - FARMA - KILKANAŚCIE FUNKCJI (135887443) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Elvira
13 pazdziernik
Olivcia ma kombinezon taki cienszy na teraz a puzniej jej kupilam taki nieprzemakalny na sanki.
Mam problem tylko z butami. Nie wiem jakie, ile noga urosnie jeszcze do prawdziwej zimy itd.
Na Mikolaja dostanie czekolade bo zabawek juz nie mam gdzie trzymac.
Mam problem tylko z butami. Nie wiem jakie, ile noga urosnie jeszcze do prawdziwej zimy itd.
Na Mikolaja dostanie czekolade bo zabawek juz nie mam gdzie trzymac.
Podziel się: