reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Fajne te fotele, ja wypatrzyłam dmuchany w Tesco. W wyprzedaży jest po 13 zł. Na takie siedzisko jak pokazała Teddy niestety miejsca brak :-)

Teddy pochwal się sweterkiem dla Krystianka ...

Ja dzisiaj kupiłam: autobus, stempelki dla siostrzńca i płytkę CD z dzięcięcymi przebojami razem ze śpiewnikiem :-) i to nie koniec bo nadal buszuje po Allegro. Mały zasnął więc trzeba wykorzystać okazję ;-)

Jolik, ono wcale nie jest takie wielkie.... zreszta to nie jest tylko siedzisko, fajnie sobie mozna szalec z takim workiem... :-)

Worki fajne, ale chyba jeszcze na nie za wcześnie

Jolik no nieźle, nieźle szalejesz, pochwal się co tam jeszcze nakupiłaś!

Szkopuł w tym, że nic więcej już nie kupiłam :-) Jakoś nic ciekawego się nie trafiło ... myślę jednak nad kupnem małego namiotu, takiego do rozłożenia w domu. Tymek lubi wchodzić do szafek, pod stół ... może w namiocie też by mu się spodobało. Widziałam takie w kształcie autobusu, albo jeszcze ciekawsze z tunelem.

Ja kupiłam namiot jakiś czas temu, w kształcie iglo, czasem Oli wchodzi, chyba mu go złożę - zapomni - a za jakiś czas znowu rozłożymy, będzie miał radochę ;-)

To fakt, zajmują "trochę" miejsca :-( Dlatego najprawdopodobniej wybiorę coś mniejszego i szybko składającego :-)

reklama
Do góry