reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Malgos, na litosc boska toc ja wiem, ze to nie foliowa reklamowka, ale jednak projektanci od wzornictwa przemyslowego powinni miec troche wyobrazni... w koncy w chuchu kasy za to biora...

reklama
Małgosiu - nie znalazłam jeszcze, ale jeśli pójdę na jakieś zakupy i wejdę do sklepu gdzie będą torby to nie wykluczam, ze nabędę :) Bo moja to się na spacer nadaje, a nie na wyjście... Jak wczoraj Natalia zrobiła kupę w WP - fakt, pierwszy raz jej się zdarzyło cos takiego wykonac - to nie mogłam niczego znaleźć.

*syla* pisze:
ja tak z innej beczki.
Doxa, bo Ty również jesteś na etapie "zastanawiania" się nad wózkiem Mutsy. Wczoraj po drodze do Pruszkowa wstąpiłam do jednego sklepu z wózkami. Nie mieli akurat na stanie ale powiedzieli że mogą ściągnąć jaki kolor sobie stryjenka życzy. Cena 1740. To chyba niezła cena, co?

Oj Syla nie ten wątek ;) Cena BARDZO DOBRA, tylko dowiedz się co zawiera tzn. czy ochraniacz na nóżki jest w cenie czy musisz go dokupić! No i dopytaj się o serwis i gwarancję.

malgosia_76 pisze:
Przepraszam, Syla, że wtrąciłam, ale jestem w temacie ;)
1740 zł to bardzo dobra cena. ytylko czy ten nowy model, z tego "dziwnego śliskiego materiału i skórzaną rączką?

wtrącaj, wtrącaj, im więcej tym lepiej :) a widzisz! tego to nie wiem. Jaki dziwny śliski materiał???

Małgoś
to ja też chcę zapłacić poniżej 1700 ;)

malgosia_76 pisze:
A kombinezon na wiosnę, Jaś ledwo w pajacu wytrzymuje, tak fika, na wiosnę, co niektóre bobole, bedą miały 7-8 miesięcy, nie sądzę, żeby mamuśki chciały je ograniczać śpiworkami ;)

Zgadzam się Małgosiu, ja nie ubrałabym dziecka w coś takiego, ale zwróciło to moją uwagę jako coś egzotycznego ;D

reklama
Do góry