reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Małgosiu - nie znalazłam jeszcze, ale jeśli pójdę na jakieś zakupy i wejdę do sklepu gdzie będą torby to nie wykluczam, ze nabędę Bo moja to się na spacer nadaje, a nie na wyjście... Jak wczoraj Natalia zrobiła kupę w WP - fakt, pierwszy raz jej się zdarzyło cos takiego wykonac - to nie mogłam niczego znaleźć.
czy ktoras myslala moze o wozku Quinny ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85295393
Doxa
Fanka BB :)
*syla* pisze:ja tak z innej beczki.
Doxa, bo Ty również jesteś na etapie "zastanawiania" się nad wózkiem Mutsy. Wczoraj po drodze do Pruszkowa wstąpiłam do jednego sklepu z wózkami. Nie mieli akurat na stanie ale powiedzieli że mogą ściągnąć jaki kolor sobie stryjenka życzy. Cena 1740. To chyba niezła cena, co?
Oj Syla nie ten wątek Cena BARDZO DOBRA, tylko dowiedz się co zawiera tzn. czy ochraniacz na nóżki jest w cenie czy musisz go dokupić! No i dopytaj się o serwis i gwarancję.
*syla*
kobieta pracująca...
malgosia_76 pisze:Przepraszam, Syla, że wtrąciłam, ale jestem w temacie
1740 zł to bardzo dobra cena. ytylko czy ten nowy model, z tego "dziwnego śliskiego materiału i skórzaną rączką?
wtrącaj, wtrącaj, im więcej tym lepiej a widzisz! tego to nie wiem. Jaki dziwny śliski materiał???
Małgoś to ja też chcę zapłacić poniżej 1700
*syla*
kobieta pracująca...
rany, fakt nie ten wątek, ups. sorki
...ale chciałam dodać że byłam blisko
...ale chciałam dodać że byłam blisko
malgosia_76 pisze:A kombinezon na wiosnę, Jaś ledwo w pajacu wytrzymuje, tak fika, na wiosnę, co niektóre bobole, bedą miały 7-8 miesięcy, nie sądzę, żeby mamuśki chciały je ograniczać śpiworkami
Zgadzam się Małgosiu, ja nie ubrałabym dziecka w coś takiego, ale zwróciło to moją uwagę jako coś egzotycznego ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy
Październikowa mać
kasiek74 pisze:Pomijając temat toreb.....
co wy na to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84893943
Zobaczcie też inne przedmioty tego allegrowicza.
Może coś na wiosnę?
eeeee.... nie ma Batmana...
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:eeeee.... nie ma Batmana...
co uwazam za powazne niedopatrzenie...
Podziel się: