reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

no, to jest porzadna torba... :)

...ale nie wiem czy do dostania u nas normalnie w sklepie... a akcesoria BB o ile sa, to sa baaardzo drogie...
ja dalam prawie 300 zl za nosidlo (najtansze), to torba pewnie ze dwa razy tyle by kosztowala...

reklama
Teddy pisze:
no, to jest porzadna torba... :)

...ale nie wiem czy do dostania u nas normalnie w sklepie... a akcesoria BB o ile sa, to sa baaardzo drogie...
ja dalam prawie 300 zl za nosidlo (najtansze), to torba pewnie ze dwa razy tyle by kosztowala...

to prawda Teddy ale sama widzisz jak ciezko o pozadna torbe. to jest mysl na interes- produkcja toreb ! ;D

dlatego ja sie zdecydowalam na fotograficzna, bo oprocz tego ze praktyczna, to jeszcze tania...
a te wozkowe sa drogie, bo "wozkowe"... jakby byly sprzedawane jako normalne, to ich cena bylaby conajmniej polowe nizsza... a ja nie lubie jak ktos ze mnie frajera robi... ;)

to tak samo jak rozmawialysmy z dziewczynami nt. markowych ciuchow - ile one sa faktycznie warte, skoro sa sprzedawane po 70% obnizkach... ;)

w sprawie kocyków:

niestety kończą się. chyba, że uzupełnią asortyment. chciałam nabyć groszkowy z żłówiem i dupa. zostały same białe z misiem ;D polarnym ;D

Doxiaczku widzialam u Twojego Olika takie cus ;) ubranko z plastiku do karmienia.....gdzie to kupilas i how much? przydaloby mi sie cos takiego dla Alanka, bo oczywiscie jak ostatnio dalam mu marchewke to wszedzie byla ta kiewka tylko nie w buzi ;)

Shady, ja nie Doxa ;D, ale takie ubranka za 12 zł ( Z RĘKAWKAMI) , lub mniejsze (BEZ, ALE Z KIESZENIĄ NA SPADAJĄCE ŻARCIE) za 9 zł są w H&M

oooo Malgosia dzieki........jutro polece i kupie bo moje biedactwo wszedzie ma jedzenie lacznie z glowa hihih

reklama
tak mi zawrocilyscie we lbie tym szopingiem, ze jutro jade do WP...
tam jest ponoc sklep ze zdrowa zywnoscia, a ja musze dziecku marchewki gownem sypane kupic i zaczac sama gotowac...
ciekawa jestem co tam maja... czy warzywka i miesko czy tylko jakies ::) kielki...

Do góry