reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Magdusiu, moja torba, jest jeszcze większa od tej Huacka, i ma jeszcze jedną schowaną, dużą kieszeń, która jest zapięta na zamek, po odpięciu, to się robi bagażówka. A kombinezon na wiosnę, Jaś ledwo w pajacu wytrzymuje, tak fika, na wiosnę, co niektóre bobole, bedą miały 7-8 miesięcy, nie sądzę, żeby mamuśki chciały je ograniczać śpiworkami
malgosia_76
nowa mutsy
stara jest mniejsza i z bawełny mocniejszej, ale bawełny, bez koreczków gumowych (Teddy )
stara jest mniejsza i z bawełny mocniejszej, ale bawełny, bez koreczków gumowych (Teddy )
malgosia_76
pomimo koreczków, się upierdziela, ja mam jeszcze do tego jasną, ale prać w pralce można i o dziwo nawet nie zmieniła kształtu.
Magdusiek, jak będziesz chciała to daj znać pożyczę Ci kartę rabatową i będziesz miała trochę taniej
Magdusiek, jak będziesz chciała to daj znać pożyczę Ci kartę rabatową i będziesz miała trochę taniej
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy, ja myslę, że z koreczkami czy bez nie ma znaczenia. I tak torba nie zawsze stoi, często wisi albo sie wala gdzieś. Ja tez jeśli kupię to jasną... więc i tak nastawiam się na pranie.
Małgosiu - dzięki, jeśli mnie coś nie podkurzy i nie kupię w weekend to chętnie skorzystam
Małgosiu - dzięki, jeśli mnie coś nie podkurzy i nie kupię w weekend to chętnie skorzystam
malgosia_76
a w jakiej cenie znalzałaś?
reklama
malgosia_76
no tak, ale tu kopniesz, tam przetrzesz, mi raz sok Olki sie w środku rozlał :
Podziel się: