reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kasiek74 - no własnie, żeby to była bardziej torba, a mniej kuferek to super :) Ale właśnie coś w tym stylu... A ciuszki cudne...

reklama
Magdusiu, moja torba, jest jeszcze większa od tej Huacka, i ma jeszcze jedną schowaną, dużą kieszeń, która jest zapięta na zamek, po odpięciu, to się robi bagażówka. A kombinezon na wiosnę, Jaś ledwo w pajacu wytrzymuje, tak fika, na wiosnę, co niektóre bobole, bedą miały 7-8 miesięcy, nie sądzę, żeby mamuśki chciały je ograniczać śpiworkami ;)

No własnie Małgosiu poważnie myślę nad taką jak Twoja, pamiętam, że fajna. Ona się jakoś nazywa czy mutsy ma jeden typ?

no co...
nie wiem komu sie usmiecha z upierdzielona na spodzie torba chodzic... ja dziekuje...

pomimo koreczków, się upierdziela, ja mam jeszcze do tego jasną, ale prać w pralce można i o dziwo nawet nie zmieniła kształtu.

Magdusiek, jak będziesz chciała to daj znać pożyczę Ci kartę rabatową i będziesz miała trochę taniej

Teddy, ja myslę, że z koreczkami czy bez nie ma znaczenia. I tak torba nie zawsze stoi, często wisi albo sie wala gdzieś. Ja tez jeśli kupię to jasną... więc i tak nastawiam się na pranie.
Małgosiu - dzięki, jeśli mnie coś nie podkurzy i nie kupię w weekend to chętnie skorzystam :)

reklama
Do góry