reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
W taka pogoda wozek Deltim Focus sie nie nadaje!!! Spocilam sie jak mysz pchajac i noszac ta kolubryne. Bylam na spacerze z koleznaka, ktora ma wozek Emaljunga i zupelnie inaczje sie z nim jezdzi. Przy nastepnym dziecku szarpniemy sie na cos leprzego.

A ja oprócz torby Deltimu mam torbę Johnsona. Powiem Wam że właściwie chodzę tylko z tą Johnsona na wszelkie wyjścia gdzie chodzę bez wózka. Mieści mi się pudełko chusteczek, kilka pampersów, 2 pieluchy tetrowe, 2 ubranka na zmianę, grzechotka, maści do pupy i jeszcze jakieś ew. drobiazgi.
W tą Deltimu pewnie zmieściło by się to samo ale Johnsona ma 2 dodatkowe rączki i można ją za nie wygodnie trzymać przewieszając przez nie kocyk w supermarkecie ;)

Ida ja mam Deltima Focusa i bardzo chwalę sobie ten wózek. Emmaljungi są o wiele cięższe od Focusów a po śniegu każdy wózek ma problemy.
Ja nie żałuję swojego wyboru.

Patka a nie wiesz czy te kola mozna by zmienic na wieksze? Dzisiaj patzrac na ten wozek Emaljunga pomyslalam, ze latwiej by mi bylo gdybym miala wieksze kola.

Chyba nie bardzo. Ale na pocieszcenie Ci powiem, że moja koleżanka ma Emmaljungę i po jeździe po śniegu klnie jak szewc.
Więc chyba nie wieksze koła a płozy by sie przydały ;D

Ja mam emmeljungę i posniegu pcha si.e super. Sprawdziłam i wczoraj i dzisiaj, w zamieć, dzisiaj szłam pchając wózek jedną ręką, w drugiej miałam parasolkę (bo wczoraj wróciłam ze spaceru jako zombie - mój makijaż był wokół oczu). Ciężej mi się jechało tylko po kopach śniegu przy ulicy, ale jedną ręką.

reklama
Małgosiu! Chciałam ci podziękować z asuper stronkę -calineczka. Właśnie dokonałam tam fajnych zakupów.A czy któraś ma może zdanie na temat specjalnej myzuki dla bobasów?

Do góry