reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Orzech - mój kręgosłup naprawdę poważnie szwankuje. Śpię wyłacznie na plecach bo na boku po prostu nie daję rady. Najgorszy ból jest gdy podrywam Tymusia w górę. Boję się, że kiedyś coś mi strzeli i zostane w takiej pozycji aż do powrotu męża. Co wtedy będzie z Tymkiem :-) Dlatego kupiłam te nosidło ...

Ooooo tak mój kręgosłup też strasznie cierpi dlatego postanowiłam kupić leżaczek, na szczęście był to celny traf, Natalka go uwielbia.

Orzeszku podniesienie łóżeczka to nie to co ta poduszka- ona ma na celu podniesienie samej główki co ma podobno pozytywny wpływ na rzuchwę ;) My ją stosujemy od samego początku.

Alanek ma taka poduszke o jakiej mowicie ale ciezko mu na niej spac bo z niej sie zsuwa i poniej spi pod ukosem ;) i czasem sie budzi przez to...wiec podusia zostaje na pozneije

reklama
Orzech pisze:
Lindsay ja pisalam o tej poduszce, ale jej nie kpilam, skoro tyle zastanawialismy sie nad dobrym materacem nie chcialam, zeby mala kezala na jakiejs gabce, a zawsze mozna podlozyc cos pod lozeczko i tez ma skosnie ;)
i tak zrobilam ( 2 ksiazki) , ale w łozeczku to nie zdało egzaminu. chcialam cos do wozka.

Do góry