reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

lindsay pisze:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75053760

juz pisałam ale jeszcze raz - my mamy ta karuzelkę. jest super
aaa lindsay fajna karuzelka ale wiesz, moje dziecko najbardziej kocha cztery pory roku vivaldiego... moze dlatego że często słuchałam w ciąży? ale teraz zaczynam się zastanawiać czy już mogę włączać mu wagnera... żeby z niego mały adolfik mi nie wyrósł ;D

reklama
my kupilismy, bo widzialam taką u znajomych i sie zachwyciłam. puszczaj mu wagnera na zmiane z disco. adolfiki nie lubia disco ;D

nie wiem znalazłam na allegro... co prawda same używane, ale nic mnie to nie obchodzi. taką kupię i już :) nie mam oporów przed uzywanymi rzeczami. jak kupię to ci powiem jaka firma :) ona ma pozytywke w główce, jest grubaśna i kolorowa... bardzo mi się podoba...

Efunia - naprawdę superowa ta mata :-) Tymek dostanie matę pod choinkę od chrzestnej :-) ... a wiem bo sama ją wybierałam. Jest pez pałąka bo ten już mamy, a nie chcę dodatkowo uszczuplać sobie miejsca w mieszkaniu. Ale za to ma różne bajery na sobie ... :-)
Poza tym przymierzam się juz do kupna czegoś większego na podłogę.
Najprawdopodobniej będzie to coś takiego ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75327294

Jolik dokładnie ja też! Już od jakiegoś czasu porównuję puzzle i nie mogę się zdecydować ;) Jak dla mnie idealne roziązanie, nie mam w domu w ogóle dywanów czy wykładzin!

Jolik, super te puzzle. Ja chyba też musze pomyśleć o czymś pod matę (Natalia dostanie pod choinkę), bo nie mamy ani wykładzin ani dywanów tylko panele i terakotę. A mimo, że w mieszkaniu jest b. ciepło to na samych panelach chyba tej maty nie położę.
Dziewczyny, a Wy prałyście nowe maty?

reklama
Puzzle super. Ola do dziś się nimi bawi. Teraz buduje konstrukcje, domki - stajnie dla koni. Mamy z litrerlami z Ikea I TROSZKĘ TAŃSZE BO ZA 29 ZŁ. Może dlatego, że z literkami (cały alfabet)

Do góry