reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalia właśnie niedawno zaczęła zapoznawanie się
Swoją drogą wqygodne przy takim małym dziecku nie trzeba upychać po kątach prezentów gwiazdkowych, mata stoi w szafie, w części z kosmetykami Natalkowymi, najczęściej ta właśnie część jest otwarta i luz ;D Za rok trzeba będzie już chować prezenty.
Swoją drogą wqygodne przy takim małym dziecku nie trzeba upychać po kątach prezentów gwiazdkowych, mata stoi w szafie, w części z kosmetykami Natalkowymi, najczęściej ta właśnie część jest otwarta i luz ;D Za rok trzeba będzie już chować prezenty.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy
Październikowa mać
Shady, my kupilismy cos takiego Fisher Price
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74300421
tam tez jest opcja walenia nozkami, muzyczki i swiatelek....
Frezja, a nie mowilam, ze super....
w ogole wszystkie rzeczy Fishera sa niesamowite... drogie bo drogie... ale sliczne i przede wszystkim podobaja sie dzieciaczkom...
w sumie mozna kupowac w ciemno...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74300421
tam tez jest opcja walenia nozkami, muzyczki i swiatelek....
Frezja, a nie mowilam, ze super....
w ogole wszystkie rzeczy Fishera sa niesamowite... drogie bo drogie... ale sliczne i przede wszystkim podobaja sie dzieciaczkom...
w sumie mozna kupowac w ciemno...
Teddy KOSZMARNIE DROGIE
Ja jeszcze nie kupiłam nic Fisher Price . W sobotę nabyliśmy karuzelę, matę edukacyjną i jeszcze śpiwór do wózka. Gdybym chciała te zabawki kupić tejże firmy nie stać by mnie było na obie. A jeszcze myślę jak Wy nad nosidełkiem (to już pewnie kupię oryginalne).
Chodzi mi o to że owszem fajne są zabawki Fishera, ale bez przesady. Są też inne firmy, a bez takich drogich zabawek dziecię też się będzie rozwijać.
Ja jeszcze nie kupiłam nic Fisher Price . W sobotę nabyliśmy karuzelę, matę edukacyjną i jeszcze śpiwór do wózka. Gdybym chciała te zabawki kupić tejże firmy nie stać by mnie było na obie. A jeszcze myślę jak Wy nad nosidełkiem (to już pewnie kupię oryginalne).
Chodzi mi o to że owszem fajne są zabawki Fishera, ale bez przesady. Są też inne firmy, a bez takich drogich zabawek dziecię też się będzie rozwijać.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Patka - w ogóle większość rzeczy jest bardzo droga. Ja szczęśliwie śpiwór miałam od razu przy wózku, jeden zakup odpadł, ale masz 100% racji, zabawki są makabrycznie drogie. A inne, mniej firmowe też są fajne. Karuzelę kupili Natalce moi rodzice, dzięki temu my mogliśmy na luzie kupić matę.
Teddy
Październikowa mać
Patka, pewnie ze sa...
ale ja zabawki kupuje poniekad dla siebie...
mialam kupic kiedys te karuzelke z misiami, nie kupilam, bo stwierdzilam, ze za droga i kupilam tansza (zalowalam jak cholera)... w sumie dobrze sie stalo, bo moje dziecko wcale nie przejawia zainteresowania zabawkami w lozku...
za to teraz wiem, ze lubi muzyczke... wiec kupilam pozytywke...
Krasnal slucha, jak wszystkiego innego.... a ja rycze ze wzruszenia bo ona taka sliczna... i jeszcze te swiatelka...
...wiec to w sumie bardziej dla mnie niz dla niego, chociaz rozsadek podpowiada inaczej
no ale jak ktos glupi to tak ma...
tym palakiem tez sie pewnie bede ja bawic na poczatku....
ale ja zabawki kupuje poniekad dla siebie...
mialam kupic kiedys te karuzelke z misiami, nie kupilam, bo stwierdzilam, ze za droga i kupilam tansza (zalowalam jak cholera)... w sumie dobrze sie stalo, bo moje dziecko wcale nie przejawia zainteresowania zabawkami w lozku...
za to teraz wiem, ze lubi muzyczke... wiec kupilam pozytywke...
Krasnal slucha, jak wszystkiego innego.... a ja rycze ze wzruszenia bo ona taka sliczna... i jeszcze te swiatelka...
...wiec to w sumie bardziej dla mnie niz dla niego, chociaz rozsadek podpowiada inaczej
no ale jak ktos glupi to tak ma...
tym palakiem tez sie pewnie bede ja bawic na poczatku....
Teddy
Październikowa mać
hi hi... no coz... ;D
niektorzy lubia fajne ciuchy, kosmetyki, bielizne... dla mnie te rzeczy moga istniec w wersji podstawowej... za to faktycznie, zycie bym mogla spedzic otoczona zabawkami...
eeeeh, jeszcze pare latek i kupimy kolejke... hi hi
... taka na pol pokoju, do samodzielnego skladania....
niektorzy lubia fajne ciuchy, kosmetyki, bielizne... dla mnie te rzeczy moga istniec w wersji podstawowej... za to faktycznie, zycie bym mogla spedzic otoczona zabawkami...
eeeeh, jeszcze pare latek i kupimy kolejke... hi hi
... taka na pol pokoju, do samodzielnego skladania....
reklama
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75053760
juz pisałam ale jeszcze raz - my mamy ta karuzelkę. jest super
juz pisałam ale jeszcze raz - my mamy ta karuzelkę. jest super
Podziel się: