reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1947039
nick eboro

Od tego. Nie wiem, mże gdzieś indziej było taniej, ja już nie miałam siły szukać, bo karuzela, którą kupiliśmy wcześniej okazała się być zepsuta, oprócz tego była sporo większa, a na łóżeczku jest przewijak, więc miejsca w sumie malutko. Szczęśliwie tamtą udało się bez kłopotu oddać w sklepie. A taką, którą teraz mamy widziałam w sklepie za 300 - uważam, że przegięcie pały. Pewnie w innych kosztuje mniej, ale jak tu jeździć po wszystkich sklepach i szukać?

Teddy jak po zakupie leżaczka pisałaś że Prezes jest zadowolony :laugh: to się zastanawiałam czy to faktycznie takie zajebiste- teraz wiem.... leżaczek jest zajebisty a Natalka jaka zachwycona normalnie jestem w szoku że tak ją cieszy. Uśmiecha się do zabawek, a najbardziej jest zachwycona zebrą na pałąku ;D ;D

o wlasnie....mzoe ktoras z was wie gdie mozna kupic taka zabawke Fisher Price'a co sie p[rzyczepia do miejsca gdzie niunio ma nozki i jak w to cos nozka kopnie lub dotknie wtedy jakies dzwieki to wydaje czy swieci..... i ile to kosztuje? bo moja bratowa chce Alakowi cos takiego kupic i nie wiemy gdize :(

reklama
na allegro widziałam jakiś czas temu, też mamy przy macie, ale mata czeka na święta ;) żeby Natalia nadmiaru wrażeń teraz nie miała, książeczka, karuzela...

Do góry