reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kobietki
Czy "Zabawy fundamentalne" można kupić w sklepie takim jak np Smyk czy tylko przez internet? Szukałam na ich stronie adresów sklepów ale nie znalazłam więc nie wiem czy tylko wysyłkowo czy nie... A chciałam szybko kupić nam coś takiego. :)
To na razie. Idę spać.
Dobranoc wszystkim :)

reklama
ja tak trochę z innej beczki. Pomóżcie please.
Wiecie może gdzie można kupić tanio fajny aparat cyfrowy. Może znacie się również jaki jest fajny. Tzn parametry itd.... Muszę wreszcie go nabyć bo nie mogę uwieczniać moich dzieci. Jak za króla świeczka :(

Syla - powiem szczerze, że nie zazdroszczę Ci :-) Przypominam sobie jak my kupowaliśmy aparat ile to było zachodu. Mnóstwo czasu spędziliśmy na szukaniu odpowiedniego sprzętu ... a teraz po 2 latach uzytkowania nasz aparat to przeżytek :-(
Marzy mi się cyfrowa lustrzanka ... :-D niestety to marzenie musi poczekać.

Syla, my kupowaliśmy w media markt, ale czy najtaniej - teraz nie jestem pewna, wtedy gdy kupowaliśmy to było faktycznie najtaniej. Niedawno kupowaliśmy inny sprzęt, elektroniczny i Kamil znalazł taki sklep internetowy www.topmarket.pl , odbierał osobiście i było sporo taniej niż w innych sklepach.

A ja dziś byłam na zakupach, Natalia została z Kamilem, przespoała cały okres gdy byłam w sklepach, kupiłam kilka nowych pajacyków (dziecko rośnie - widać po ubrankach, już część odjechała), 3 nowe ręczniki (mieliśmy dwa i okazało się stanowczo za mało, bo Natalia lubi popuścić prosto na ręcznik), a dla siebie piżamę (kurcze, nigdy w niczym nie spałam, ale jak w nocy karmię to mi zimno) i dwie bluzeczki. Na spodnie poczekam aż schudnę jeden rozmiar :)

Wczoraj otrzymaliśmy dwustronną książeczkę Tiny Love :-) Jest naprawdę fajna i co najważniejsze Tymusiowi przypadła do gustu. Oglądał ja wczoraj na przewijaku przez 20 minut !

Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana książeczką "Gry i zabawy z niemowlakami" to znalazłam tanią księgarnię z tanimi kosztami wysyłki. Jest tam sporo ciekawych książek o tematyce dziecięcej.
http://www.rodzinna.pl/rodzinna/product_info.php?products_id=540
Kupiłam ją dzisiaj. Zobaczymy co jest warta :-)

Teddy,
Mówię Ci jedź z Małym do sklepu i przymieżaj. Ja byłam na 200% napalona na chustę, a wyszłam z nosidełkiem. Ba, pokłóciłam sie powaznie Z Jachem o wyższości chusty nad nosidłem. Potem musiałam Go przepraszać, albo udawać, że nosidło to też chusta ;D

reklama
Małgosiu Byłam dziś w Calineczce i oglądałam nosidła BebeComfort Isys. Mi sie ono nawet spodobałoale nie wiem jak sie sprawdza w użyciu. Pisałaś ze kupiłaś takie wiec jestem ciekawa czy warto. :)
Zastanawiam sie jeszcze nad nosidłem Panda tej samej firmy. I nie wiem które lepsze bo dla mnie te wszystkie nosidła nie róznią sie wiele od siebie. W każdym razie jakieś musze mieć bo Natalka robi sie coraz cieższa a mnie już zaczyna boleć kręgosłup od tego słodkiego cięzaru :)
Pozdrawiam wszystkich.

Do góry