reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Małgosiu - książeczka naprawdę fajna ! Wcześniej nigdzie takiej nie widziałam ...Super zabawka dla naszych pociech :-)

Małgosiu dzięki, dokładnie tak myślałam, że to o tę książeczkę chodzi - widziałam ją na zdjeciach dziciaczków w galeryjkach innych miesięcy, wydaje mi się super sprawą!! Ciekawe ile kosztuje w tej hurtowni?

Duralex,
Do hurtowni już się bie wybieram, gdyż w sklepie którym robiłam wszystkie zakupy związane z dzieckiem zaproponowano mi bardzo korzystne ceny zabawek, które chciałam kupić. Adres zdobędę dla Ciebie, ale swoją drogą zobacz ceny na stronie www.calineczka.pl Jak byś się na coś zdecydowała, to mogę użyczyć mojego rabatu (13%).

Dzięki Małgosia jutro się wybieram do hurtowni, która jest niedaleko mnie. Jeśli nic nie kupię to chętnie skorzystam z Twojego rabatu.. interesuje mnie ta książeczka i mata edukacyjna

reklama
Małgosiu, super ta książeczka. A Jaś trzymający główkę - rewelacja :)

Dziewczyny, jak myślicie, jakie zabawki można kupić Malutkiej? Ona coraz bardziej zaczyna się rozglądać i chętnie dałabym jej szansę na oglądanie czegoś więcej :)

Do góry