reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

To fakt, ja nawet zauważyła, że mam 3 ręce. Olka w domu, Jaś na rękach i ze wszystkim trzeba dać radę, czasami mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok. Doxa widziała jak dym uszami puszczam ::)

reklama
Widziałam, widziałam ;)

Małgosiu, a Ty Jasia przenosisz w leżaczku za te uszy? Bo nie przyuważyłam! Jakoś nie mam do nich zaufania, boję się że nie wytrzymają ciężaru mojego synia :)

A jeśli chodzi o porę snu, to ja ostatnio kładę się spać około północy! Potem karmienie w okolocach 5 - 6 i dalej do łóżeczka na kolejne 3 godzinki!

Zrobiłam sobie dzisiaj trochę przyjemności. Kupiłam sobie spódniczkę, czapkę i polarek na chłodne spacerki z Jasiem. w zeszłym tygodniu wydałam na zimowe buty.
TERAZ SIEDZĘ W OKNIE I CZEKAM NA ZIME

To widzę, że nie tylka ja myślę o sobie ... kupiłam sobie cieplutką kurteczkę w Orsay'u.
Nie mogę przecież marznąć na spacerkach :-) Teraz rozglądam się za czapką ..., której nigdy do tej pory nie nosiłam bo mi "fryzurę" psuła :-)

Mam pytanie, czy któraś z Was ma książeczkę "Gry i zabawy dla niemowlaków" Jackie Silberg ?
Wiele dobrego o niej słyszałam, ale nie wiem czy to prawda :-)

Joliku,
Nie mam, nie słyszałam, ale od Doxy dostaliśmy w prezencie Zabawy Fundamentalne. I w to się bawimy cały czas. Niezła Frajda!! Jaś dzieki nim od wczoraj się uśmiecha. :)
Doxa jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jolik, ja zamówiłam w merlinie, ale czekam na przesyłkę, bo nie mogą zebrać wszystkiego co zamówiłam. Mam info, że paczka powinna przyjść na początku grudnia, wtedy Ci powiem czy fajna czy nie bardzo.

Do góry