reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Lindsay,
Leżaczek, któ mam, dostaliśmy od znajomej, która ma o pół roku starszą dziewczynkę. Jej córka przestała przesiadywać w nim 2 miesiące wcześniej. To może lepiej korzystaj z fotelika, bo kupisz coś na chwilę.

reklama
Jolik, faktycznie Tymus niezle sie prezentuje w lezaczku... :)

ale musze powiedziec, ze jest sporo wiekszy niz Prezes, kiedy ja go probowalam umiescic... ;)
poza tym, chcialam do polozyc tak, zeby byl pod katem i mial widoki na swiat... no i wtedy mi sie zsuwal w tych pasach, bo byly za luzne... ::)
a widze, ze ty Tymka kompletnie na plasko polozylas...

dlatego powiedzialam, ze moze dla wiekszego dziecka to jest oki, ale dla malucha ktory mial 3 tygodnie to absolutnie... a teraz, to juz mi sie nawet nie chce probowac... ;)

malgosia_76 pisze:
Lindsay,
Leżaczek, któ mam, dostaliśmy od znajomej, która ma o pół roku starszą dziewczynkę. Jej córka przestała przesiadywać w nim 2 miesiące wcześniej. To może lepiej korzystaj z fotelika, bo kupisz coś na chwilę.
Malgosiu nasz Młody uwielbia lezaczek, bo mamy pozyczony ( ale widac ze poprzednie dziecko go uzywało i dlatego chcemy kupic nowy, bo jest kiepsko wyprofilowany na pleckach tzn po prostu zuzyty), a fotelik to my mamy do dupy i musimy czekac , az Mlody bedzie wiekszy, zeby Go w nim wozic.

Ja wybieram sie do huryowni po książeczkę edukacyjną i zabawki do pałąka Tiny Love. Mam nadziję, że Jaś będzie zachwycony. Co do maty Jaś ją po prostu uwielbia. Wstawię Wam zdjęcia żebyście zobaczyły, jak dzieki niej pięknie wysoko trzyma główkę i juz jej wcale nie spuszcza. Po prostu sapie sobie z łepetynką do góry. Bosko.
Sobie też coś kupię, a co ;D

Do hurtowni na Targówku. Mają tańsze zabawki Fisher Price i Tiny Love. A książeczka to jest to coś, co Ty zamówiłaś przez net. Tylko z jednej strony czarno - biało- czerwone, z drugiej bardzo barwne i wypukłe, szeleszczące mrugające i z materiału. Spróbuję znaleśźć to Ci pokaże o co chodzi

Aaa chyba wiem, taka długa po rozłożeniu, tak? Fajna, też chyba taką syniowi kupię!

A hurtownia na jakiej jest ulicy, bo ja znam jedną ale na Zaciszu czyli prawie na Targówku.

reklama
DuraleX
podam Ci jak tam dojadę, ponieważ mam namiar od koleżanki, która jedzie ze mną, więc nawet nie wiem dokładnie gdzie to jest. Ona twierdzi, że to na Ciszewskiego, ale wydaje mi się, że Ciszewskiego jest na Woli, a nie na Targówku, a wyraźnie mówiła, że hurtownia jest niedaleko Targowej. Pojade w sobotę, najpóźniej w poniedziałek i opiszę Ci.
Ba, nawet o telefon zapytam ;)
Acha, w Auchanie są w promocji zabawki dla najmłodszych. Cały środek w zabawkach, z czego jeden wielki regał fisher price. Ceny naprawdę dobre. Np karuzela o 40 zł tańsz, niż na allegro. Zwierzaki i kostki edukacyjne o 20 zł.
Tylko to są zabawki od 6 miesiąca, ale to już chyba niedługo ;)

Do góry