reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dziewczyny ale super macie te ubranka!!!!

Efunia, tak to dokładnie taki kąpielowy leżaczek ma Olivierek :)

Ewcia zdjęć nie widać, bo img muszą być w nawiasach kwadratowych czyli

reklama
A ja wreszcie kupiłam czapusię, która pasuje na Tymusia :-) rozm 37.
Jest biała więc spokojnie wykorzystam ją na chrzciny.

A mi wreszcie udało się kupić leżaczek do kapieli taki jak maja Doxa i Efunia. :D
Pojechaliśmy do Smyka na Kruczą bo dziś i jutro są tam targi dla młodych rodziców. I znalazłam! :D
Nawet sporo ich tam mają. Mieliśmy jechać do Babic ale już nie miałam siły. Poza tym ostatnio jak tam byliśmy to ich nie było.

Ja kocyk dostałam wczoraj.Też jest strasznie milutki :)
Zamówiłam na Allegro podobny do tego co ma Jolik tylko w innym kolorze.
Już od środy na niego czekałam aż mężulek musiał pojechać na pocztę i okazało sie że w środę był, ale listonoszowi nie chciało się przynieść. :mad:

reklama
Do góry